donderdag 18 mei 2017

Obelink schaduwdoek

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Feedback Company beoordeeld met een 9. Koop nú Schaduwdoeken in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Schaduwdoek voor als er geen of nauwelijks schaduw op uw kampeerplek aanwezig is, dan kunt u dit schaduwdoek boven uw caravan of tent opspannen. Het schaduwdoek is gemaakt van mesh-materiaal.


Obelink schaduwdoek

Dit houdt de zon tegen, maar zorgt er voor dat regen en wind wel door het doek heen kunnen. Zo kun je het schaduwdoek bij regen gewoon laten hangen. Je kunt het doek eenvoudig zelf reinigen en het is schimmelwerend. Ook hebben we waterproof schaduwdoeken van Nesling, zo heb je geen last meer van een vervelende regenbui.


Verschillende afmetingen zonnedoeken. Een schaduwdoek van Nesling is in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar bij Obelink. Driehoekig schaduwdoek met stevige verchroomde afspanhaken en draagtas, exclusief tarpstokken. Beschermt tegen de hitte van de zon en vermindert kans op zonnebran maar laat door de open geweven structuur wel zonlicht door.


Obelink schaduwdoek

Afmetingen: lengte 360cm per zijde. Het NC Outdoor Harmonica schaduwdoek is de ideale zonwering voor onder de pergola. Hij biedt tot UV bescherming en is verkoelend. Wanneer je toch in de zon wilt zitten schuif je het Harmonica schaduwdoek eenvoudig aan de kant.


Bestellen in eenvoudige stappen. De Nesling Coolfit schaduwdoek meter in de kleur zand is ideaal om een mooie schaduwplek te creëren en biedt tot bescherming tegen schadelijke UV stralen. De schaduwdoeken die verkrijgbaar zijn in de webshop van Blokker zijn makkelijk te plaatsen en bieden bescherming tegen UV-straling. Een ander voordeel van de schaduwdoek is dat deze wordt opgehangen.


Je mist zo geen ruimte in je tuin door bijvoorbeeld de parasolvoet die je nodig hebt bij een parasol. Obelink heeft een grote collectie tentluifels en tarps, van luxe tot standaard en in diverse kleuren en afmetingen. Wil je meer informatie over een tent luifel of tarp kopen?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder. Schaduwdoek Schaduwdoeken , we zien ze steeds vaker verschijnen op campings en in tuinen. Wel heeft een schaduwdoek eigenschappen die er voor zorgen dat UV straling sterk verminderd wordt. Hierdoor kun je met een schaduwdoek je eigen schaduw creëren. Groot assortiment Schaduwdoeken.


Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


In onze collectie vind je de verschuifbare schaduwdoeken onder de naam Harmonica schaduwdoek of het Wavesail schaduwdoek. De harmonica schaduwdoeken zijn allen verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Schaduwdoeken kun je boven je tuin hangen zodat je fijn beschut van je tuin kunt genieten in de hete zomerse dagen. De Schaduwdoeken zijn bestand tegen normale weersinvloeden en hebben nauwelijks onderhoud nodig.


Onze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring bij ons te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Daarnaast bieden schaduwdoeken verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Voor de gemakkelijke montage van een schaduwdoek hebben wij divers bevestigingsmateriaal en palen. Verder zorgt het er voor dat je lekker in de schaduw kuynt zitten in de tuin, bij het zwembad of op het terras.


Je eigen ideale schaduwplek met de schaduwdoeken van Nesling. Hoogwaardige producten en tot UV bescherming. U kunt hier uw eigen schaduwdoek geheel naar wens op maat berekenen. Naast maatwerk hebben we ook enkele standaard schaduwdoeken tegen voordelige prijzen. Kies hieronder uw schaduwdoek in een standaard afmeting, in verschillende doekmaterialen, maar wel in alle kleuren.


Obelink schaduwdoek

Zit uw afmeting er niet bij, kies dan voor een maatwerk schaduwdoek ! Schaduwdoek driehoek graden. Met een schaduwdoek van Schaduwdoeken. Ben je specifiek op zoek naar een schaduwdoek driehoek graden?


Het grote voordeel van een schaduwdoek driehoek graden is dat je het doek met twee punten aan de gevel of muur kunt bevestigen. Deze vind je in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.