donderdag 25 mei 2017

Speciale orchidee

Bij LuxCamp Veilig en Eenvoudig online Boeken. Camping Orchidea Lago Maggiore. Het Grootste aanbod Stacaravans op deze camping. Vergelijk meer dan 1bloempotten.


De topkwekerij is gespecialiseerd in het telen van grootbloemige snij-Cymbidium.

Om deze orchidee tot volle groei en bloei te brengen, is jarenlange ervaring en vakmanschap nodig. Een zeer exclusief assortiment met persoonlijk advies. Bestel uw Orchideeën online.


Sommige soorten verspreiden een aangename zoete geur. Deze orchidee maakt veel nieuwe scheuten en krijgt daarom graag veel water. De meeste orchideeën leven in het wild als epifyt in bomen en hebben daarom een speciale verzorging nodig.


Alles over de verzorging van orchideeën vindt u in onze blog De bijzondere leefwijze van de orchidee.

Exclusief assortiment Orchideeën bij Claessen Orchideeën. Bewonder ons diepe assortiment in de winkel. Vind de beste selectie speciale orchidee fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit speciale orchidee voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De Orchideeën die je bij Intratuin koopt staan al in speciaal samengestelde potgrond. Ze drinken het liefst onthard leidingwater.


En denk ook aan speciale orchideeënvoeding. De Orchidee staat het liefst in het licht, maar op tafel hebben ze het ook prima naar hun zin. Een orchidee kun je het beste verpotten in deze speciale orchideeënpot. De bodem van deze transparante orchideeënpot bevat veel gaten, waardoor overtollig water makkelijk wordt afgevoerd. De prachtige orchidee is een van de grootste plantensoorten op aarde.


Deze subtropische plant is populair in de woonkamer. De verzorging levert vaak problemen op, daarom leggen wij uit hoe je een orchidee verzorgen moet. De orchidee groeit van nature in bomen. DCM potgrond voor orchideeën bevat veenbrokken, dennenschors en witveen.


Hierdoor is de potgrond extra luchtig.

Is uw orchidee uitgebloeid en wilt u hem zo snel mogelijk weer in bloei krijgen? De laagste prijs op Beslist. Dan kunt u een uitgebloeide bloemstengel het beste onder de laagste bloem afsnijden. Waarschijnlijk zal uit één of meerdere van de ‘ogen’ (verdikkingen in de stengel) een nieuwe bloemstengel groeien. Gebruik hiervoor speciale Orchidee voeding.


Geef de Orchidee in de herfst en winter geen extra voeding. Dit zal de plant doen schaden. Lees voor de juiste hoeveelheid voeding de verpakking. Aanbiedingen in uw mailbox?


Wanneer u zich inschrijft mist u niets van onze exclusieve kortingsacties en het aanbod van nieuwe artikelen! De Phalaenopsis wordt in Nederland ook wel de maanorchidee of vlinderorchidee genoemd. De Phalaenopsis groeit oorspronkelijk in de tropische regenwouden van Azië, Nieuw-Guinea en Australië.


Special Orchids verwijst u graag door naar een exporteur die. Voor het mesten van uw orchidee is speciale orchideeën mest verkrijgbaar bij de meeste tuincentra. Mocht u toch de normale plantenmest willen geven, gebruik dan de helft van de dosering.


Voor uitgebreide informatie over een specifieke Orchidee , klik op de naam van de orchidee. Cambria-achtige De Cambria-achtige orchidee is een kruising tussen verschillende geslachten van planten en komt daarom in de natuur niet voor. Cattleya Cattleya orchideeën komen van oorsprong voor in Centraal- en Zuid-Amerika. Oorspronkelijk was de lip van een orchidee opwaarts gericht en vormde zo een afdakje boven het gynostemium.


Bij een aantal soorten, zoals de spookorchis (Epipogium aphyllum) en de vanilleorchis (Nigritella), is dit nog steeds het geval. Bij de meeste soorten echter draait de bloem zich bij het openen 180°, waardoor de lip neerwaarts wijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.