dinsdag 16 mei 2017

Voorbeeld voortuin

Het aardige van Nederlandse voortuinen is dat je ze terugziet in alle soorten en maten. Dé Nederlandse voortuin bestaat niet en dat is ook eigenlijk wel zo leuk. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen.


Een schitterende voortuin.

Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie. In de meeste traditionele voortuinen niet heel veel. Zonde eigenlijk, want er zijn wel degelijk hele leuke ideeën voor de voortuin. Wil jij jouw voortuin ook aanpakken, maar je hebt geen inspiratie en je weet niet hoe te beginnen? Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal hele leuke voortuin ideeën voor jou op een rijtje gezet.


Bent je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Doe dan inspiratie op bij TuinTuin.

De tegels naar de voordeur toe vervangen door strakke tegels. Door slim gebruik te maken van materialen kan een voortuin onderhoudsvriendelijk zijn en tegelijkertijd mooi en stijlvol ogen. Wanneer er gekozen wordt voor halfverharding, zoals grind of houtsnippers, vergeet dan niet anti-worteldoek aan te leggen. Er moet wat in te beleven zijn!


Voor een kind is een tuin een enorme ruimte waar ze van alles in kunnen ontdekken. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt. Ontdek met voortuin voorbeelden waar je op moet letten bij het ontwerpen van een grote of kleine voortuin. Kleine voortuin voorbeelden rijtjeshuis: gebruik de inkijk.


Mensen die langs rijtjeshuizen lopen kijken graag naar binnen. Voortuin ontwerp maken, maar heb je hulp nodig? Dat komt omdat we nu eenmaal nieuwsgierig zijn.


Bij het ontwerpen van je tuin kun je daarop inspelen door van het raam een soort etalage te maken. Bloemen en planten op de vensterbank dat heeft iedereen. Op zoek naar voorbeeldtuinen?

Deze tuinen zijn stuk voor stuk door ons gerealiseerd. Per voorbeeldtuin geven we een korte beschrijving van de elementen in de tuin. Ook vind je hieronder enkele tuinontwerp voorbeelden. Lees verder en laat je inspireren door onze voorbeeldtuinen.


Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting. De voortuin ligt zoals de naam al zegt aan de voorkant van je huis. Iedereen die voorbij loop ziet het. Het is als het ware hét visitekaartje voor je huis, jouzelf en eigenlijk voor alle bewoners van het huis.


Maar een voortuin inrichten kan ook erg lastig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.