vrijdag 26 mei 2017

Stalen constructie overkapping

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Veel mensen laten het niet bij een overkapping.


Als u de stalen constructie rondom voorziet van een glazen wan beschikt u ineens over een fantastische tuinkamer. Deze glazen wand is natuurlijk van hetzelfde designniveau als uw terrasoverkapping.

Stalen overkappingen en design gaan hand in hand. Meestal weet U zelf wel wat U wilt, daarom maken we een ontwerp wat volledig aansluit bij uw wensen. Met staal kunnen grote vrije overspaningen worden gerealiseer waardoor hinderlijke staanders tot een minimum kunnen worden beperkt.


Koop hem nu voor euro;16dit robuuste en stabiele rek met een halterset is perfect voor thuis! Maatwerk is datgene waar Las en Constructie Bedrijf Zuidema goed in is. De stalen constructie , bestaande uit staanders, liggers en steunen, wordt op maat gemaakt en vervolgens verzinkt.


De stalen onderdelen worden in een bad met vloeibaar zink gedompeld en na opdroging worden de verzinkte delen gepoetst. Een luifel of overkapping met stalen constructie , bedekt met waterdicht triplex, voalit of bitumen dakpannen is de combinatie maximaal gelijk aan het opbouwen van daken.

De waterdichte triplexplaten zijn bijzonder stevig en heel bestendig tegen slechte weeromstandigheden. Visser Staal maakt constructies groot of klein. Alle constructies worden ambachtelijk van begin tot eind gemaakt. Kant en klare staaldingen komen hier niet aan te pas.


Afhankelijk van het project en de esthetiek worden de staalsoorten gekozen. Wij maken onder andere gebruik van roestvrij staal , aluminium, cortenstaal en thermisch verzinkt staal. Zelf een overkapping maken. U wilt zelf een overkapping maken in de tuin? Op deze pagina leggen wij stap voor stap uit wat u moet doen en welke materialen u hiervoor kan gebruiken.


In ons voorbeeld gaan we uit van de volgende afmeting: 90m breed en x 75m. Uiteraard kan u zelf kiezen voor een afwijkende maat. We werken slim en efficiënt, kunnen mee in strakke planningen en bouwen op dit moment zelfs aan de meest innovatieve staalfabriek van Europa. Met dezelfde passie creëren wij voor u een complexe constructie of een functioneel traphek. Zolang het maar van staal is!


Wij zijn gespecialiseerd in maken van op maat gemaakte constructies van hoogwaardige kwaliteit en dit in staal , inox en aluminium. Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, bouwheren, disigners, architecten, en de industrie. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.

Stalen terrasoverkapping: staaltje van minimalisme. Een lust voor het oog en de favoriet van architecten. De stalen terrasoverkapping van Jumbo Barneveld laat zien hoe luxe en design samengaan. Het ontwerp van deze overkapping is geïnspireerd door een minimalistische bouwstijl.


Overbodige franjes en details ontbreken. Elk onderdeel is geoptimaliseerd in zowel vorm als materiaalkeuze. Over de gordingen loopt een grotendeels transparante dakhuid van koudgebogen glas.


Ons Genius model is een innovatieve horizontale overkapping ( van staal en aluminium ) en past zowel bij moderne als klassieke bouwstijlen, dit voor zowel particuliere als voor professionele toepassingen. Het grootste voordeel van stalen constructies is dat we ze helemaal op maat kunnen ontwerpen. Enorm grote overspanningen kunnen we ermee maken, en met stalen designelementen geven we de constructie een fraai uiterlijk. Bijzonder mooi: een stalen constructie met houten aftimmering aan de binnenzijde.


Dankzij de afwerking in metaallak of poederlak blijft het maatwerk in staal levenslang in topvorm. Elke dag een beetje vakantie. Een sierlijke pergola in staal is een lust voor het oog, maar vooral een fantastische plek op warme zomeravonden. Op de persoonsgegevens die Goeree Staal b. Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen. Staal is een sterk materiaal, echter de belastingen kunnen ook hoog zijn.


Zeker als het gaat om veel verdiepingen, moet veel gewicht naar de steunpunten op een veilige manier worden afgedragen. Hoe kun je zelf een stalen ligger uitrekenen en wat zijn de uitgangspunten om een constructief veilige ligger te verkrijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.