maandag 15 mei 2017

Dagje duinrell

Altijd de grootste selectie. Hoge kortingen, boek online. Dagje uit of onvergetelijke vakantie! Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Zomer, herfst, winter en lente.

Het Tikibad is het hele jaar door geopend. Het attractiepark heeft per dag afwijkende openingstijden, kijk op de site voor de openingstijden op de dag dat je het park wil bezoeken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ben je een durfal en kan het jou niet hard genoeg? Vlieg dan mee in de spannende Dragonfly en maak een duikvlucht vanaf meter hoogte in de Falcon.


Sinterklaas-activiteiten, zoals het SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas. Test met de adrenalinemeter welke attractie het spannendst is.

Wil je alleen gebruik maken van het Tikibad en niet naar het attractiepark dan kan je een kaartje kopen dat geldig is vanaf 16:uur. Beleef een spetterend dagje uit in het Tikibad! Met een reguliere ticket geniet je van alle spectaculaire glijbanen.


Zolang het attractiepark open is kun je nog snel. Het was de ideale dag om het buitenzwembad te testen en ik moet toegeven, het voelde even alsof we aan het zwembad van een groot vakantieresort lagen. Met tientallen attracties geschikt voor groot en klein, jong en ou angsthaas en waaghals. En wauw, als een echte kikker kwaakt (en gilt) hij over hoe tof de attracties zijn!


Elke dag is het plonzen, spetteren en glijden in de wervelende waterwereld van het tropische Tikibad. In het overdekte gedeelte van Tikibad zijn zestien spannende glijbanen zoals de Moonlight en Starfright, Blits en Flits, Family Slide en de Tyfoon. Dan zijn er verschillende acties. Is deze deal niet beschikbaar? Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes?


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Wassenaar, Nederlan op TripAdvisor. De entreekosten vond ik erg hoog als je ziet wat je krijgt. Mijn zoon is jaar en durft best wel wat.

De meeste attracties waar hij in wilde (bijvoorbeeld het roddelen) mocht hij niet in. Het aanbod was daardoor zo summier dat we zijn gaan midgetgolfen. Denk hierbij aan wetenschapsmuseum Naturalis of het Oudheidkundig Museum. Het tiki-bad is tegen meerprijs te bezoeken tijdens een dagje duinrell.


Ook zijn er speciale avond tickets waarmee je vanaf uur naar binnen kan. Wij hadden wel een duinrell ticket inclusief toegang tot tikiba maar daar hebben we uiteindelijk geen gebruik van gemaakt. Het park biedt voor ieder wat wils, variërend van achtbanen tot aan waterattracties. Ook roeien, midgetgolfen en rodelen behoort tot de mogelijkheden. Met zoveel mogelijkheden wordt het nog een uitdaging om alle attracties in een dag te zien.


Rondzweven met bungelende benen, een duikvlucht maken, knuffelen met Rick de kikker en het uitzicht checken vanaf de uitkijktoren. In de Monorail fiets je vrolijke rondjes boven alle sprookjes van Wonderland. Veilingen voor een dagje uit.


Bij Ticketveiling kun je meebieden voor verschillende toegangskaartjes voor een dagje weg. Je hoeft geen administratiekosten te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.