woensdag 10 mei 2017

Stijgerhouten meubels

Stijgerhouten meubels

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Voor pubers en volwassenen.


Stijgerhouten meubels

Breed aanbod voor elk wat wils. Bekijk ons aanbod snel online! Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Steigerhouten meubels tegen lage prijzen.


Zeker als je jouw meubel ook nog op maat gemaakt wilt hebben. We ontwerpen en maken steigerhouten tafels, kasten en TV meubels voor in de woonkamer, bedden en bureau’s voor in. Tweepersoons bed van steigerhout greywash afL200xB160H40cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Tweepersoons bed van steigerhout gemaakt voor een matrasmaat van 160x200cm.


Stijgerhouten meubels

Het steigerhout is behandeld met een waterafstotende greywash. Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen.


Indien realiseerbaar maakt Dijkhuis Meubels op maat gemaakte en naar uw wensen uitgevoerde meubelcreaties van steigerplanken. Zo zie je steeds meer eettafels, tv meubels , salontafels en slaapkamerinrichting van steigerhout. Echt handwerk waar we trots op zijn. Het hout dat wij gebruiken wordt gewonnen op duurzame wijze en is van de allerbeste kwaliteit. In onze werkplaats laten wij het hout eerst goed drogen voordat we het gebruiken.


Wilt u toch liever kwaliteitsmeubelen met andere materialen dan steigerhout ? Neem dan eens een kijkje bij Woodmex, voor meubelen van verschillende houtsoorten en diverse metalen waarbij de beleving van de materialen (en ook het meubel ) voorop worden gesteld. Meubels van steigerhout passen heel goed in de woonstijlen van nu, maar geven ook een prachtige oppepper aan je tuin of veranda. In onze webshop bieden wij een grote verscheidenheid aan steigerhouten meubelen.


Mijn naam is Jeannette van Heeckeren en op mijn website tref je een overzicht van wat ik voor jouw kan betekenen. Schitterende steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Zoals bijvoorbeeld een mooi kinderbed een kledingkast, een tuinbank of een loungebank van steigerhout. Mocht u het lastig vinden om meubels van steigerhout vanaf een afbeeldingen te bestellen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Vrijwel alle modellen staan in de showroom en uiteraard kunt ook de verschillende behandelingen van het hout bekijken.


Onze medewerkers staan klaar om te adviseren. Groot assortiment Meubelen. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Wij, Barts meubelen , maken en verkopen meubelen op maat van steigerhout en eikenhout. Ook boomblad-tafels, zowel online als in onze showroom te Heerle NB. Hierdoor zijn de prijzen van steigerhouten meubelen enorm gestegen en licht het prijs niveau schrikbarend hoog. Dit is een hele goede reden om zelf je eigen steigerhouten meubelen te maken.


Alle artikelen worden in allerlei soorten maten en met de hand van het materiaal nieuw steigerhout gemaakt. Woodville is de houten meubelspecialist voor eikenhouten en steigerhouten meubels. Landelijk wonen begint met onze schitterende steigerhout meubelen voor binnen en buiten, exclusief op maat gemaakt in onze gespecialiseerde meubelfabriek.


Tevens leveren wij maatwerk voor horeca gelegenheden, winkel- en projectinrichting. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.