donderdag 11 mei 2017

Steeksleutel afmetingen

Direct uit voorraad leverbaar. HBM-Machines online, bestel snel! Moeren en bouten zijn meestal zeskantig, en de verschillende maten sleutels zijn gemaakt om precies om de moer of de kop van de bout te passen.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Met een te kleine sleutel lukt het niet.

Dit maakt het mogelijk de sleutel te gebruiken daar waar weinig draairuimte is. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De gecombineerde GAMMA-ring- steeksleutel is geschikt voor moeren en bouten met een afmeting van 13mm.


De juiste maat ringsleutel en steeksleutel is belangrijk. Deze maat komt overeen met de metrische maat M8. De ring- steeksleutel van 13mm is gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal.


De ene kant van de sleutel bestaat uit een ringsleutel die de moer- of boutkop geheel omsluit.

De opening van de steeksleutel is vrijwel altijd geplaatst onder een hoek van 15°. Moersleutels zijn in velerlei soorten, afmetingen en kwaliteiten verkrijgbaar. Ze zijn vaak vervaardigd van speciaal staal.


Meestal zijn ze niet verstelbaar maar er zijn ook verstelbare sleutels, de toepassing van een bepaald type sleutel hangt af van de specifieke situatie. Onmisbaar bij werk in een kleine ruimte en voor contramoeren. Extra platte steeksleutels : dunner dan bij een normale steeksleutel = maximale vat.


Het kan nog wel eens lastig zijn om te bepalen welke sleutelmaat u nodig heeft voor bouten en moeren. Correctie op mijn eigen bericht: net even het polytechnisch zakboek geraadpleegd. Info over steeksleutel maten. De gevulde gereedschapsmodules van Powerplustools passen perfect in onze aangeboden gereedschapswagens. Resultaten van zoekmachines!


Deze sleutelwijdte komt overeen met de metrische maat M8. Vergelijkbare zoekopdrachten voor steeksleutel maten. De steeksleutel is gemaakt van chroom vanadium staal.


Afmetingen : - Verbindingstuk: Ø mm x 1meter.

Brander met drie vaste koppen. Een steeksleutel is een stuk handgereedschap waarmee je eenvoudig moeren en bouten kunt aan- en losdraaien. Het open einde van de steeksleutel past net over de vierkante of zeskantige moer of boutkop. Steeksleutels koop je natuurlijk bij HORNBACH.


Hierdoor kost het minder kracht om de moer los of vast te draaien. Simpeler en in veel gevallen prettiger om mee te werken is een steeksleutel. Er zijn steeksleutels met één en met twee bekken. De glijdende kabel-oplossing, geselecteerd en getest door FACOM, behoudt de gebruiksergonomie van het gereedschap (8-mm sleutels). Veranderingen van afmetingen bij zeskantbouten en -moeren Tabel 30.


Elke sleutel is aan de ringzijde 15° gebogen en heeft een handzame, goed in de hand liggende schacht met huidvriendelijk oppervlak (Satin-Finish). Elke sleutel klikt in een kunststoffen houder (met gaten voor bevestiging aan de muur). Onze webshop gebruikt cookies om de gebuikerservaring te verbeteren. We raden aan om deze te accepteren voor de beste ervaring.


De bek past precies om de moer en is minder dik dan de bek van een Engelse sleutel, waardoor hij handiger is op moeilijk bereikbare plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.