donderdag 18 mei 2017

Tuin ideeen foto's

Tuin ideeen foto's

Van tuinhout tot sierbestrating! In de tuinen -sectie van homify zijn allerlei verschillende stijlen terug te vinden, met foto’s van tuinen en bijbehorende uitleg. Zo kun je tuinideeën opdoen wat betreft de stijl en uitstraling.


Tuin ideeen foto's

Van een moderne tuin tot een zentuin, alles is mogelijk! Je kunt tuinen en afbeeldingen die je mooi vindt verzamelen in je eigen ’ideabook’. Tuin ideeen doe je hier op!


Volop inspiratietuinen en voorbeeldtuinen. Rhombus profielen zijn ruitvormige latten. Pin op je eigen inspiratiebord. Een landelijke tuin aanleggen maar er toch moderne accenten aan toevoegen is zeker ook een mogelijkheid. Hier vind je enkele inspiratiefoto’s van landelijke tuinen die toch enigszins modern aandoen.


Tuin ideeen foto's

De strakke indeling van de tuin op onderstaande foto geeft hem zijn modern kantje. Liefhebbers en professionals delen hun mooiste projecten op hét visuele tuinplatform. De allerbesten vragen om foto’s of komen bij je langs. Laat je niet afschepen door een ‘gladde verkoper’ die alleen maar. Het resultaat is een prachtige symmetrie in de tuin.


In een moderne tuin zijn tegels, grind en hout populaire ingrediënten om er een mooie tuin van te maken. Lees hier ideeën om een fotowand te maken. Bedankt voor alle andere tips ook! Diverse ideeen met foto's , tuinen voorbeelden en inspiratie om van jouw tuin iets geweldig gezelligs te maken. Populaire houtsoorten in rhombus zijn western red cedar, thermisch gemodificeerd grenen en siberisch lariks hout.


In deze fotospecial laten wij u vooral de kleinere maar zeer gezellige tuinen zien. Met een kleine tuin kun je ongelofelijk veel doen. Dit is mooier dan een bonte verzameling planten in allerlei kleuren. Reden genoeg om alvast wat leuke ideeën voor de tuin op te doen.


Idee 1: Een romantisch slingerpad. Een grote tuin kun je mooi doorbreken met het aanleggen van een romantisch slingerpad van kiezelsteentjes versierd met een stenen border. De kleine tuin die bij dit huis hoort, heeft een fijne loungeplek gecreëerd.


Verticaal tuinieren is natuurlijk ideaal in een kleine tuin en zelf een verticale kruidentuin maken is ook nog eens heel erg leuk. Nog een leuke zelfmaker voor een kleine tuin : een houtopslag maken. Bekijk het stappenplan voor de kruidentuin. Een tuin in landelijke stijl moet er vooral niet te modern uitzien, maar je moet er het gevoel krijgen alsof je honderd jaar terug gaat in de tijd.


Ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Je vind hier een verzameling van voorbeeldtuinen, van strakke moderne tuinen tot stijlvolle tuinen. Onze gastbloggers geven je advies, tips en tuinideeën om van jouw tuin een droomtuin te maken!


Heb je zelf ook goede ideeën of inspiratie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.