woensdag 10 mei 2017

Kunststof tegels voor balkon

Zoek naar balkon tegels op de nieuwe KensaQ. Bekijk ons gehele assortiment online. Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs! Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Uiteraard kunt u de tegels ook voor toepassingen in droge omstandigheden gebruiken zoals voor modulaire standvloeren of beursvloeren, showroomvloeren en vele andere bedrijfsvloeren. Bij onze onderstaande kunststof balkon , terras, galerijtegels zijn ook oploopprofielen leverbaar. Houd daar rekening mee bij uw bestelling. Deze tegel heeft een eevoudig kliksysteem, is UV-bestendig, en makkelijk te reinigen.


De balkon tegels zijn eenvoudig schoon te maken door af te spoelen met water. Balkon tegels met antislip oppervlak. De bovenzijde van deze balkon tegels zijn voorzien van een antislip oppervlak wat zorgt voor een veilige vloer in natte omstandigheden.

Om het aantal benodigde tegels te berekenen, deel de lengte en breedte maat van uw balkonvloer door cm. Altijd afronden naar hele tegels. Zie onderstaand rekenvoorbeeld. Zelfs voor de meest zware omstandigheden zijn deze tegels een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe vloeren. Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten.


Deze tegels kunnen op bijna iedere ondergron dekvloer, hout, tapijt en dergelijke gelegd worden. Dankzij het praktische kliksysteem kun je de tegels eenvoudig en snel monteren en demonteren. En dat helemaal zonder resten. Ook kunt u kiezen uit indoor, outdoor kunststof tegels voor balkon.


De kunststof balkon tegels zijn demontabel, bij een verhuizing kunt u ze gewoon meenemen. Dit is dus echt een duurzame investering. Met de BoDeck antislip balkontegels maakt u makkelijk en snel een schitterende en comfortabele vloer voor permanent of tijdelijk gebruik. Kunststof balkon hekwerken zijn een goed alternatief voor houten en stalen balustrades. De balkonhekken zijn zeer onderhoudsvriendelijk: u hoeft nooit meer te schuren of te verven, en ze zijn qua prijs vergelijkbaar met hekwerken van ander materiaal.


Voor iedereen met een dakterras of de wens voor een dakterras is de bevloering het belangrijkste onderdeel. Er zijn veel opties: een hout vloer, kunststof , of toch stenen of rubber tegels ?

Het is lastig te beslissen wat handig is. Vind balkon tegels het nu op Kensaq. Kunststof tegels van SwissDeck zijn bijzonder geschikt voor uw balkon. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels.


Een prima keuze, zowel voor oude als nieuwe vloeren. SwissDeck tegels zijn erg eenvoudig te leggen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Bovendien zijn deze kunststof balkontegels zeer gemakkelijk schoon te houden en u krijgt maar liefst jaar garantie. Kunststof terrastegels zijn onderhoudsarm omdat ze geen hout bevatten dat minder goed bestand is tegen vocht en weersomstandigheden.


Tevens is het een ecologisch verantwoord alternatief voor houten terrastegels aangezien er geen bomen nodig zijn voor de productie van kunststof terrastegels. Deze waterdoorlatende rubberen ondervloer voorkomt dat de punt van de tegel in het bitumen kan drukken en beschadigingen kan veroorzaken. Deze ondervloer zorgt er ook gelijk voor dat uw bitumen dak langer mee gaat, omdat deze extra is beschermd tegen weersinvloeden. Wij hebben voor u de oplossing om keramische tegels zonder te lijmen op uw balkon of (dak)terras te leggen.


Besteleenheid per strekkende meter. Wij werken uitsluitend met los verlegbare systemen, zodat de balkon - of dakconstructie nooit zal worden aangetast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.