maandag 22 mei 2017

Betonnen picknicktafel

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Een picknickset bestaat uit één betonnen tafel met twee betonnen zitbanken. Leverbaar in diverse kleuren.

De betonnen picknick tafels van HeBlad kenmerken zich door hun robuuste uitstraling. Geen onderhoud en vandalisme-arm. Ze zijn uit één stuk vervaardig daardoor zijn ze vandalismebestendig en zeer geschikt voor openbare ruimte.


De picknick tafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Onze tuinbanken met betonnen voeten en hardhouten zitting worden door ons zelf geproduceerd en met duurzaamheids klasse hardhout. U vindt op deze site ons complete assortiment betonnen tafeltennistafels, picknicksets, speltafels en banken.

Maar ook wij zitten niet stil en hebben in korte tijd verschillende nieuwe producten op de markt gebracht. Deze betonnen picknick set is hufterproof. Waar vooral de goedkopere houten picknick tafels gevoelig zijn voor vandalisme en hun functionaliteit snel verliezen bent u met onze betonnen picknicktafels verzekerd van jarenlang buitenplezier!


Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Ronde betonnen tafel met stalen circle twist poot Stoere robuuste ronde betontafel voorzien van stalen circle twist tafelpoot en betonnen tafelbla geheel met de. Deze prachtige picknickset antraciet is echt van beton. De banken zijn niet van hout, maar dit is bamboe.


Zeer duurzaam en voor lange tijd geschikt voor openbare. Diverse fraaie kleuren en kleurencombinaties leverbaar. Complete picknicktafel en banken, een set uit stuk. Geproduceerd van massief regeneraat, dus geen onderhou rotvrij en ook nog eens grafittiproof. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Massief betonnen picknickset model Dion.

Een ideale set voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Door haar strakke design is het een unieke toevoeging voor zowel binnen als buiten. De Tour picknicktafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren beton.


Betonnen picknick sets standaard en deluxe uitvoering. Wij bieden een ruim assortiment betonnen picknicktafels. Nieuwe betonnen picknickset.


We hebben een nieuwe picknicktafel ontwikkeld en in productie gebracht. Een beton picknick set is verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en antraciet, daarnaast kunt u kiezen uit een standaard of deluxe uitvoering. Toch hoeft het niet al te moeilijk te zijn om een dergelijke picknicktafel zelf te maken.


Neem vooral de tijd voor uw project en laat u niet haasten. Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt! Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? Hier rechts ziet u de bouwtekening om een achthoekige picknicktafel te maken van steigerhout, dit is een klus voor de wat meer ervaren hobbyist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.