woensdag 31 mei 2017

Opzetzwembad met pomp

Makkelijk en snel via Vergelijk. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. De kleinste Intex Easy Set zwembaden zijn er al voor een paar tientjes. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden!

Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Opzetzwembad gratis verzonden! Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra.


De zwembadliner van een Intex opzetzwembad is van absolute topkwaliteit. De buitenste lagen zijn gemaakt van flexibel PVC. Hierdoor heeft een Intex opzetzwembad sterke, maar toch zeer flexibele wanden.


Terwijl de middelste laag van versterkt polyester is.

Intex Prism Frame opzetzwembad Met dit opzetzwembad van Intex heb je een volwaardig zwembad voor in jouw eigen tuin. Het zwembad is eenvoudig op te zetten en makkelijk te onderhouden. Door het stevige frame staat het zwembad extra stabiel. In deze categorie vindt u alle rechthoekige zwembaden met filterpomp. De capaciteit van de pomp is aangepast op de inhoud van het zwembad.


Deze filtert al het vuil uit het water en zorgt er daarnaast voor dat chloor wordt verdund en dat het beter wordt verdeeld in het zwembadwater. Door de stroming die ontstaat krijgen bacteriën niet de kans om zich voort te planten. Bij een opzetzwembad zonder pomp is het aan te raden om het eens per dagen opnieuw te vullen met water. Een opzetzwembad voor in de tuin. Als u van plan bent om een zwembad te kopen, kunt u ten eerste kiezen of u een inbouwzwembad wilt of juist liever een opzetzwembad.


Op deze pagina zijn de opzetzwembaden in veel maten, vormen en types te vinden. Kies er een met een simpel frame om hem snel op te zetten of kies er een met een uitgebreid frame die door weer en wind zal blijven staan. Al met al genoeg te kiezen voor als je je opzetzwembad gaat kopen. Neem in de zomer een heerlijk verfrissende duik bij warme temperaturen in een Intex opzetzwembad.


Een intex opbouwzwembad staat garant voor kwaliteit en jarenlang zwemplezier. Als officiële Intex dealer hebben wij meer dan jaar ervaring met deze opbouwzwembaden.

Ruime keuze en scherpe prijzen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Met een Intex pomp zorg je er voor dat het water schoon, helder en fris blijft in je Intex zwembad. Efficiënte filtratie van het water is mogelijk met een Intex filterpomp doormiddel van een Intex filter of met een Intex zandfilterpomp doormiddel van zan glas of glasparels. Van alle Intex zwembaden worden deze het meest verkocht. Dit komt door de goede prijs-kwaliteit verhouding.


De wanden zijn zeer stevig en het zwembad staat binnen minuten. Maak hieronder je keuze uit afmetingen. Wij hebben ook grotere modellen, deze worden standaard met veel accessoires geleverd. De pomp filtert vuildeeltjes zoals bladeren, insecten en gras uit het water, zodat er in schoon water gezwommen kan worden.


Deze filterpomp werkt op volt en wordt geleverd met het benodigde aansluitmateriaal. Als je van plan bent om een zwembad te kopen, kun je ten eerste kiezen of je een inbouwzwembad wilt of juist liever een opzetzwembad. Voor dit type zwembad hoef je geen diep gat in je tuin te graven en dat scheelt veel werk. Intex opzetzwembad rechthoekig afmetingen Intex opzetzwembad of frame zwembad is leverbaar in veel verschillende afmetingen en past daardoor in bijna elke tuin. Alle Intex pompen beschikken namelijk over voorgemonteerde aansluitingen voor de invoer en afvoer van het water.


Daarnaast ontvang je van ons bij ieder Intex zwembad met pomp de benodigde zwembadslangen (en voor de zekerheid een handleiding). Jij hoeft alleen de slangen te koppelen aan de pomp en het zwembad. Maar wie een heel zomerseizoen met het hele gezin wil genieten van een eigen zwemba is beter uit met een opzetzwembad. Dit type bad is een duurzamer en betrouwbaarder dan een opblaasbaar bad.


Naast de capaciteit van het zwembad is het ook belangrijk dat u kijkt naar de aansluiting van uw zwembad. Koopt u een pomp met een andere aansluiting, denkt u er dan ook aan om de juiste adapters te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.