maandag 8 mei 2017

Betonblokken fundering

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. U kunt de betonblokken bestellen per hap.


De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken. Let op onze openingstijden: Do-Vr 13. Betonblokken zijn geschikt voor alle kleine en grote klussen.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Zo kunt u voor de fundering van uw veranda of tuinhuisje gebruik maken van betonblokken. De betonnenblokken zullen het gewicht van het gebouwde object overbrengen op de ondergrond waardoor het niet zal omvallen of instorten en u verzekerd bent van een langere levensduur van uw bouwwerk. BIA Metselproducten zijn te verkrijgen in handzame stenen en –blokken.


De Metselproducten zijn geschikt voor schoon- als vuilmetselwerk in binnen-, scheidings- en buitenwanden (dragend als niet dragend), funderingen en kelders. De betonblokken van Masterbloc garanderen vormvastheid waarbij de sterkte van de blok centraal staat. De zuivere structuur danken ze aan hun korrelgrootte.


Ze worden niet enkel gebruikt als bouwblokken voor het aanleggen van funderingen en keldermetselwerk.

Deze metselen we ondersteboven op de fundering (meestal één of twee lagen). Daarboven komt nog een smalle betonblok als buitenkant voor de vloerplaat. Douterloigne biedt een uitzonderlijk ruim assortiment kwaliteitsvolle betonblokken aan: de “gewone” betonblok , de gladde S-blok, de Topargexblok en de stapelblok. Elke soort blok heeft zijn kenmerkende eigenschappen en is geschikt voor specifieke toepassingen.


Volle worden soms gebruikt bij het metsen van een kelder, omdat water zich kan opstapelen in de holtes, wat nadelig zou zijn voor de blokken. BIA Beton is op zoek naar een Productie Medewerker en een Allround Monteur. Leg opsluitbanden van 5x15x1plat op de grond als fundering voor de plantenbak of verhoogde border. Meng metselmortel of maak steenlijm aan en breng deze vervolgens aan op de fundering. Breng nu de eerste laag muurelementen of stapelblokken aan op de fundering.


Stalen en labo-proefverslagen zijn verkrijgbaar voor alle formaten op verzoek. Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Betonstenen hebben een hoge draagkracht, zijn relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Ze worden vaak gebruikt voor de constructie van kelders, zwembaden, funderingen en binnenmuren maar er zijn nog tal van andere toepassingsmogelijkheden. Neem contact op met de vestiging.


Van strakke Linia Palissade stapelblokken tot gekloofde stapelblokken en Palissade betonblokken. Met stapelblokken van beton maakt u verhoogde borders die diepte geven aan uw tuin, bovendien zorgen verhoogde borders voor goed zicht op uw planten. Stapelblokken zijn ontzettend veelzijdig en makkelijk te verwerken.


Gegarandeerd goedkope bouwmaterialen vindt u op bouwmaterialenkopen.

De grootste outlet voor bouwmaterialen van nederland. Tussen de funderingen wordt geen vochtwering geplaatst, wel zorgen dat er bovengronds vochtwering is tussen de fundering en uw muur, en eventueel tussen stukken muur die de muur van de gebuur raken. De fundering zelf zal bestaan uit ofwel damzand en daarop een cement mix van twee zakken zand met een zak cement en in het midden betonijzers? Dit komt van nonkel pastoor die nog nooit een fundering heeft gestoken? Als je daar een muur in betonblok wil optrekken van pakweg 1. Wij regelen het logistieke proces vanaf het magazijn tot aan de bouwplaats.


We bieden oplossingen voor zowel de kleinere als grotere klus en alles daar tussenin. Deze betonblokken staan garant voor en uitgekiende temperatuurregulering van uw binnenruimte en zorgt voor een aangenaam woonklimaat. Ze zijn goed verwerkbaar en zeer aantrekkelijk geprijst!


Verwerk de betonblokken droog. Wij adviseren u voor de verwerking van betonblokken een MegaMix MCof MC10B mortel. De fundering moet stevig genoeg zijn voor bijvoorbeeld een klein muurtje wat je wilt metselen. Een goede maatstaaf voor een fundering is: reken voor elke laag stenen een centimeter betonfundering en maak de fundering twee maal zo breed als de muur die je gaat metselen.


Bij grote muren wordt geadviseerd een deskundige te betrekken. Fundering stenen zijn voor onder de grond. Klinker kwaliteit minder vocht opnamen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.