dinsdag 16 mei 2017

Hoe ver moet een tampon

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Champagnes 2e fles halve prijs.


Wijnen 2e fles halve prijs.

Voor 22:bestel morgen gratis bezorgd! Bestel Nu bij ReplaceDirect! Ik vraag me af wanneer je tampon kunt gebruiken.


De meeste meisjes gebruiken liever eerst maandverban dus je moet zelf kijken wanneer je er aan toe bent. Je bent waarschijnlijk een beetje zenuwachtig als je voor het eerst een tampon gaat inbrengen, maar dat is nergens voor nodig. Na een paar keer stelt het niets meer voor. Met onze videohandleiding maken we je het zo gemakkelijk mogelijk om voor het eerst een tampon in te brengen en we laten je stap voor stap zien hoe je de tampon goed inbrengt.


Je moet de tampon met je wijsvinger zachtjes op zijn plaats, achterin de vagina, duwen.

Als je voor het eerst een tampon gebruikt, kun je het beste de kleinste maat gebruiken, de o. Dan maar een tampon gebruiken dacht ik bij mezelf terwijl het angstzweet me uitbrak. Maar hoe gebruik je een tampon ? Hoe breng je een tampon in en hoe ver breng je een tampon in? Velen van ons hebben er iedere maand last van en we zijn allemaal blij als het weer voorbij is: onze menstruatie. Als je ongesteld bent kun je maandverband gebruiken, maar ook tampons.


Voor de eerste keer een tampon inbrengen kan nogal eng en intimiderend zijn. Het is echter makkelijker dan je denkt, mits je weet hoe je de tampon correct inbrengt. Als je een tampon in hebt kun je veilig gaan zwemmen, hardlopen, en gewoon doen wat je wilt—zonder het ongemak van een traditioneel maandverband.


Duw de tampon voorzichtig op zijn plek tot je vinger niet meer verder kan, en laat het touwtje buiten je vagina hangen. Als de tampon eenmaal goed zit, voel je geen pijn of ongemak. Is dat wel het geval, dan zit de tampon niet goed en moet je hem misschien verder duwen of het opnieuw proberen met een andere tampon.


Mijn vinger gaat ook altijd een beetje mee naar binnen. Wat wel wil helpen is als je eerst eens met je vinger gaat voelen welke kant de tampon op moet gaan. Je vaginawand is namelijk heel flexibel en een tampon die er overdwars in zit, tja, dat is niet heel prettig.


Probeer anders eens een tampon met inbrenghuls.

Hoe krijg ik een tampon eruit die te ver is doorgeschoven? Ik had een tampon ingebracht, maar was vergeten dat er nog eentje inzat en voelde hem niet zitten. Je kunt hem dan niet verder drukken, ondanks dat hij nog niet heel ver in je vagina zit. Ik zou hem er gewoon uithalen en het opnieuw proberen.


Duw je tampon diep genoeg Voel je de tampon nog zitten nadat je ‘m hebt ingebracht? Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Dan zit-ie waarschijnlijk niet diep genoeg, want je hoort niet te voelen dat je een tampon inhebt. Je moet je tampon zo ver mogelijk omhoog schuiven, waarbij je vagina een klein bochtje naar je rug maakt.


Daarom hoop ik jullie hiermee verder te helpen. Eerst en voorral moet je je handen zéér grondig wassen. Als het de eerste keer is dat je een tampon inbrengt pak je best het kleinste formaat.


Als ze de tampon voelt wanneer ze evt. Dit totdat die vrees voor doorlekken is afgezwakt. Verder vind ik de ‘watten’ tampons van ob beter absorberen dan de ‘papieren’ versie van Tampax. Vergelijkbare zoekopdrachten voor hoe moet je tampon inbrengen. Info over hoe moet je tampon inbrengen.


Resultaten van zoekmachines! Tips om pijn bij het inbrengen van een tampon tegen te gaan. Gelukkig voor jou hoeft pijn ervaren tijdens het inbrengen van een tampon niet permanent te zijn. Hieronder vindt je een aantal mogelijke oplossingen voor jouw probleem. Er bestaan genoeg manieren waarop jij de pijn tegen kunt gaan.


Hallo iedereen, dit is geen vraag maar wel enkele tips om te weten hoe je best een tampon moet inbrengen. Hoe verwijder ik een tampon ? Om een tampon te verwijderen trek je voorzichtig maar stevig aan het touwtje, en dan zou hij er makkelijk uit moeten komen. Wat vervelender is, is dat je de tampon kwijt raakt of dat het touwtje afbreekt.


Tampon vergeten of kwijt: wat te doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.