vrijdag 20 juli 2018

Afmetingen garage

Garages afmetingen : prefab garages van Rekers Beton in diverse afmetingen op maat gemaakt. Afmetingen van de garage Meten is weten. Hoe groter, des te beter natuurlijk.


Hou rekening met een minimum oppervlak van 3. BxD) voor een enkele garage en 5. En met ‘minimum’ bedoelen we ‘minimum’.

Deze maten maken je garage tot niet meer dan een doos waar de auto precies in past. Bestaan er richtlijnen voor minimale afmetingen van een garage. Beste mensen een vraag omtrent een garage bij nieuwbouw. Ik ben geinteresseerd in een nieuwbouwwoning.


In de brochure staat een garage getekend die als berging is benoem afmetingen 3. Geeft het bouwbesluit regels waarom deze ruimte als berging is benoemd in plaats van garage ? Onze garage is meter lang en daar past, naast de auto, niets meer bij. Als je een Suzuki Alto hebt, hou je nog anderhalve meter over waar makkelijk wat fietsen kunnen staan.

Indien de garage nog moet worden (bij)gebouw hou dan zeker rekening met de maten van jouw wagen. Monovolume, tereinwagens of camionettes nemen uitereaard meer plaats in dan personenwagens. Hou hiermee dus zeker rekening! Eventueel kan je deze grotere wagens ook onderbrengen onder een caport. Voor een garage waar één auto in moet komen, worden vaak de afmetingen 8m op 6m genomen.


Dit is de minimum breedte om langs één kant gemakkelijk uit te kunnen stappen. Voor meer comfort kan je gaan voor 5m breedte waar je vlot de deuren kan openen en nog wat spullen langs de zijkant kan zetten. Om de juiste afmetingen van een parkeerplaats te weten te komen, moeten we kijken naar de zogenaamde NEN norm. Hierin komt naar voren dat haaks parkeren en schuin parkeren moet kunnen onder een hoek van graden. Wie van zijn auto houdt, gunt hem een kant en klaar garage van Rekers!


De betongarages dienen niet alleen ter bescherming van uw auto, maar passen zich ook harmonisch aan in uw architektuur en woonomgeving. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht garageboxen afmetingen. Garageboxen gelegen in het centrum van arnhem.


Goed bereikbaar en gesitueerd in rustige zijstraat. De afmetingen van de garage zijn 44m x 74m met een hoogte. Past de Crawford gook in uw garage ? Vanzelfsprekend heeft de geen aantal specifieke inbouwmaten, nodig om de opstaande rails, het trekverenpakket en eventueel een aandrijving te kunnen installeren.

Showroom met nieuwe auto- afmetingen op merk en categorie. Vergelijk auto-maten en ontdek nieuwe voertuigen met zoekmachines die lengte, breedte en hoogte weergeven. Zeker als je de garage ook nog gebruikt voor opslag, hobby of andere werkzaamheden.


De carport De carport is een soort open garage , die meestal tegen de woning wordt geplaatst en alleen voorzien is van een dak. Hij heeft geen garagedeur en open wand(en). Toch biedt de carport in ieder geval meer beschutting dan de open lucht.


Hoogte en afmetingen “De vrije verdiepingshoogte in een garage dient minimaal meter te bedragen. Een hoogte van meter is evenwel wenselijker als ondermaat en alles wat erboven komt wordt toegejuicht, omdat zo minder de indruk van een ondergrondse kelder wordt gewekt. Aanbevolen overige maatvoeringen volgens CROW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.