dinsdag 10 juli 2018

Harvia sauna

Kiukaiden lisäksi yhtiö kehittää ja valmistaa kokonaisia saunoja, saunasisustuksia sekä höyry- ja infrapunasaunoja tarvikkeineen. De roestvrijstalen uitwendige omhulling geeft de saunakachels een moderne look. Dankzij hun brede assortiment hebben zij geschikte kachels voor iedere sauna. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.


Manual heaters have their fixed operating switches located on the front of the heater.

The E-model heaters are controlled by a separate control unit. Omdat de saunakachels slim ontworpen zijn, kunnen ze ruimtebesparend in de hoek worden geplaatst. Deze harvia vega kw kachel is aan te sluiten op het normale lichtnet zonder dat u daar krachtstroom voor nodig heeft. Harvialta saat kaiken, minkä saunaasi. Het vermogen van de kachel gesplitst over twee groepen.


De mooie verchroomde buitenkant heeft de sauna kachel een moderne look. Ruim aanbod electirsche saunakachels voor buiten en binnen! Direct online kachel kopen mogelijk.

Met een buitenkant van RVS en een binnenkant van verzinkt staal, is deze kachel niet duur, maar wel duurzaam. U kunt natuurlijk een saunakachel kopen voor uw buitensauna, maar ook voor een inbouw,- en een Finse sauna. Hebt u nog geen cabine en bent u er niet zeker van wat heb best bij u past? Saunakachels voor elk type sauna. Een afzonderlijk elektronische sensor houdt de sauna temperatuur voor de gehele duur op uw wens.


De warmte-elementen zijn ontworpen voor intensief gebruik. Het verandert een saunabad in een plezierige ervaring en voegt een vleugje traditionele sauna sfeer toe. De gelijkmatige warmte en efficiënte luchtcirculatie garanderen een prettige tijd. In deze set zitten alle benodigdheden die u nodig heeft om onbezorgd.


Ontwikkeld met het idee less is more, is deze kachel ondanks zijn minimalistische uiterlijk een krachtpatser onder de motorkap. Stenen worden gratis meegeleverd. In Finland weet men al sinds de oudheid hoe je het lichaam kunt stimuleren door hitte en kou af te wisselen.


Dit komt door de roestvrij stalen behuizing. De kachel vega is een moderne, elegante saunakachel. Het verwarmen van de sauna met hout voegt extra sfeer toe aan het saunaritueel. Er zijn elektrische saunakachels met ingebouwde besturing, en saunakachels die aangestuurd worden door een externe besturing.


Het verwarmingssysteem kan zeer laag op de muur gemonteerd worden zodat hij warmte biedt voor de lagere bankjes.

Siliconenkabel tbv kachel. Uit voorraa elektrische- of hout gestookte sauna kachels uit Finland. Gratis advies, BOUW JE EIGEN SAUNA. Aloita saunasi suunnittelu tai jätä tarjouspyynt.


De sauna ’s worden gemaakt van Scandinavisch sparrenhout of thermohout. Veel buitensauna’s worden in China vervaardigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.