vrijdag 20 juli 2018

Natuurlijke afscheidingen

Kwaliteit houtschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Zoek naar afscheiding tuin op de nieuwe KensaQ. De beste prijzen afscheiding tuin. Met de natuurlijke tuinafscheidingen van Gardenonline geeft u uw tuin een uniek tintje.


U kunt privacy verkrijgen door ze als afscheiding te gebruiken, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook als decorstukken in uw tuin gebruiken. De mogelijkheiden zijn eindeloos!

Andere soorten natuurlijke schutting. U kunt de natuurlijke afscheiding dan hier tegenaan plaatsen. Voor een natuurlijke schutting kunt u ook denken aan een hek van kastanjehout, een heideschutting, natuursteen schutting of kant en klare haagschermen.


Afscheidiingen in de tuin zijn tegenwoordig zeer belangrijk. Kortom de natuurlijke afscheiding doet zijn intrede. Robuuste lange en dikke bamboepalen voor diverse toespassingen mogelijk Ongelakt waardoor de bamboepaal de natuurlijke uitstraling behoud. Een natuurlijke afscheiding.


Bij een natuurlijke tuin aanleggen moet je ook nadenken over de erfafscheiding. Om je erfafscheiding mooi op te laten gaan in de rest van de tuin kun je kiezen voor een groene erfafscheiding, of voor een erfafscheiding die gemaakt is van natuurlijke materialen.

Nobelhout levert diverse producten om een natuurlijke afscheiding in uw tuin te creëren, van decoratierietmat en boomschorsmat tot solide wilgentenenscherm en robuust kastanjehout. Vanzelfsprekend zijn deze natuurlijke afscheidingen ook prima te combineren met de artikelen uit het assortiment geïmpregneerd en hardhouten tuintimmerhout. Wanneer uw oude schutting niet meer mooi is, kan bijvoorbeeld een rietmat of bamboemat de oplossing zijn. Op een eenvoudige en goedkope manier kleed je het oude hekwerk aan met een natuurlijke afscheiding. In plaats van een houten schutting of een gemetselde muur geeft een natuurlijke tuinafscheiding en natuurlijke uitstraling aan uw tuinafscheiding.


Een schutting is over het algemeen het meest beproefde middel om de privacy in je tuin te bewaren. Maar zo’n houten afscheiding past niet bij elke tuin. Wil je het juist wat natuurlijker houden? Denk dan na over een natuurlijke tuinafscheiding! Een populaire keus voor een natuurlijke afscheiding bestaat uit een hek van smalle wilgentenen.


De wilgentenen laten zich gemakkelijk vlechten tot een fijne afscheiding. Ideaal voor lage hekken, maar ook hogere schuttingen kunnen zo worden gemaakt. De ene groene erfafscheiding is de andere niet.


Zo blijft de ene afscheiding mooi groen in de winter, terwijl de andere zijn bladeren verliest. Weer een andere afscheiding moet drie keer per jaar gesnoeid worden, terwijl een vierde afscheiding maar eens in de drie jaar gesnoeid hoeft te worden. Coniferen hebben onderhoud nodig en het duurt lang voordat er een dichte haag is ontstaan.


Daarnaast groeien coniferen doorgaans flink in de breedte en hebben ze veel water nodig. Natuurlijke afscheidingen. Wilt u op een snelle en effectieve manier privacy in uw tuin aanbrengen, maar de natuur niet uit het oog verliezen, dan is een afscheiding van natuurlijke materialen het antwoord.

Houthandel Bos heeft in haar assortiment verschillende producten om een natuurlijke afscheiding in uw tuin te creëren. Deze producten zijn gemaakt van puur natuurlijke materialen. De grondstoffen worden vervaardigd i. FSC keurmerk wat staat voor een verantwoorde omgang met de natuurproducten. Op de site staan veel voorbeelden die wij verkopen.


Werd er vroeger een coniferenhaag geplaatst die dan na jaren dichtgegroeid was, tegenwoordig moet i. De natuurlijke schermen zijn geheel onbehandeld en makkelijk te monteren tegen hekwerken of gaaspanelen. Vaak worden de natuurlijke afscheidingen gebruikt als ondergrond voor klimplanten. Door de natuurlijke afscheiding tegen een hekwerk te plaatsen creëert u gelijk privacy voor een relatief goedkope prijs.


Niet iedere tuineigenaar die zijn erf wil afscheiden wil daarbij ook zijn uitzicht verliezen. Het plaatsen van een (deels) open sierhekwerk is in een dergelijk geval een goede optie. Je hebt dan wel een afscheiding rondom het eigen erf, maar behoud het zicht op de omgeving.


Deze voorbeelden laten heel verschillende tuinafscheidingen zien. We hebben geprobeerd om telkens één voorbeeld te geven van een hele groep afscheidingen , want uiteraard is elk type afscheiding weer verkrijgbaar in heel veel varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.