dinsdag 17 juli 2018

Poort op maat

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen.


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.

U krijgt direct een bevestiging. Tuinpoorten bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Voor een poort op maat voor uw tuin gaat u naar Elegant Wood.


Al jaren zijn wij leverancier van onder meer de meest hoogwaardige houten poorten, schuttingen en vlonderplanken. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze diverse mogelijkheden. Benieuwd naar de exacte prijs voor een nieuwe poort op maat van uw project?

Maak nu gebruik van onze online offertedienst en vraag vrijblijvend offertes aan bij onze aangesloten poortenbouwers. Klik hier voor meer informatie. Poorten zijn recht of met toog leverbaar.


Bijvoorbeeld bij een grote poort voor de oprit naar uw woning of bedrijfspand. We kunnen de poorten leveren in combinatie met een bijpassend sierhekwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw poorten op maat. Bij Tandzorg op Maat Almere- Poort vinden wij uw gebit belangrijk, maar u bent meer dan uw gebit.


Zo vindt u altijd een poort die aan uw wensen voldoet. Wij kunnen ook nieuwe tuinpoorten voor u creëren van het materiaal naar keuze. Onze vakmensen bespreken met u persoonlijk uw wensen. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarbij kiest u voor een kwaliteitspoort als u tuinpoorten bij ons aanschaft.


Stalen en houten hekwerken! Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat. Heeft u een houten schutting of afrastering dan is het mooi om ook een houten poort te plaatsen.


Zo maakt u er één geheel van.

Deze hangt u in een soort frame. Poortdeuren op maat Één van de specialisaties van Nobelhout is het op maat maken van hardhouten poortdeuren. Op zoek naar contactgegevens? U kunt contact met ons opnemen als u een hardhouten poortdeur speciaal op maat wilt laten maken. Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Eikenhout heeft een levensduur van minimaal jaar. Liever een houten poort met een langere levensduur? Dan zijn achtereenvolgend de houtsoorten ‘Padoek’ of ‘Iroko’ een betere keuze. Scharnieren worden voor elke poort op maat gemaakt, zodat de ronding en de lengte goed op de poort aansluiten. Uw eigen poort op maat gemaakt.


Villa Poort van Wijk ligt in het pittoreske Cothen, vlakbij het middeleeuwse Wijk bij Duurstede. Daarom kunnen wij u de kwaliteit garanderen die een toegangspoort vereist. Eén van de voordelen is dat wij uw poort op de juiste hoogte en breedte kunnen vervaardigen, zonder dat u concessies hoeft te doen.


Alles kan, zowel in hoogte als breedte, naar uw wensen op maat worden gemaakt. Wilt u een draai- of schuifbaar hekwerk? Bij De Palenboer kunt u terecht voor uw poort op maat.


Wij hebben standaard modellen die wij aanpassen op uw maat , ofwel kunt u met een eigen idee of ontwerp langskomen en wij maken het volledig naar uw wens. Kom bij ons langs of stuur ons een mail voor meer informatie of een prijsofferte. Een houten poort maken wij op maat , afhankelijk van de locatie en de afmetingen. Bij een brede doorgang maken wij een dubbele poort , bij een smalle doorgang zoals een voetpa maken we een enkele houten poort. Een andere optie voor soortgelijke situaties is een dubbel openslaande poort van hout.


Bij De Groene Poort vindt u niet alleen oude schatten. U laat er ook uw eigen nieuwe grenen of eiken maatmeubilair maken. Een gerieflijke inbouwkast, elegante commode of stijlvolle (salon)tafel. Of een rustgevend nachtkastje, handige cd-opberger of geraffineerde vitrine. Preza is het adres voor houten, aluminium en cortenstalen draai- en schuifpoorten.


Preza poorten worden in eigen productie voor u op maat gemaakt. Kunt u zich niet vinden in onze standaard modellen dan gaan we samen met u op zoek naar uw ideale poort. Bij Dennishekwerken maken we alles op maat , dus ook deze poorten met dubbel staafmat vulling, zo heeft u altijd een complete poort die voldoet aan uw wensen. De poorten worden volbad thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat, ook kunt u kiezen voor een gegalvaniseerde uitvoering.


Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw poort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.