donderdag 26 juli 2018

Parasolvoet intratuin

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind uw parasolvoet op Beslist. Vergelijk 1voeten vanaf € 95. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasolvoeten. Meer geluksmomentjes buiten!


Zorg voor een stevige parasolvoet die past bij jouw parasol.

We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Deze praktische parasolvoet is vulbaar tot kilogram zodat hij voldoende stabiliteit kan bieden als het weer onverwachts omslaat. Geschikt voor parasols met een diameter tot maximaal 4centimeter De vulvoet is uitgevoerd in de kleur antraciet en uitgerust met wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Deze parasolvoet bestaat uit vier losse onderdelen die kunnen worden gevuld met water of zand als verzwaring.


Het is een stevige basis voor uw parasol. De voet is geschikt voor alle parasols met een kruisvoet. Zonder vulling is de voet erg licht, waardoor u hem eenvoudig kun.


Ben je op zoek naar een parasolvoet voor bij jouw Hawaii zweefparasol?

Dan is deze Hawaii parasolvoet van kg van het merk Garden Impressions uitstekend geschikt. Praktische en mooie granieten parasolvoet Deze Hawaii parasolvoet is gemaakt van grijs. De parasolvoet is gemaakt van luxe graniet en is voorzien van twee handige nylon wielen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in de hedendaagse Hollandse zomer.


Zelf een beetje schaduw en fleurigheid toevoegen? Hierdoor staat uw parasol ten alle tijden stevig maar is de parasol voet nog wel eenvoudig te verplaatsen. Er zijn parasolvoeten die je kunt vullen met water en die al gevuld zijn met beton. Een parasolvoet is gemaakt om je parasol op zijn plaats te houden.


Intratuin helpt je daarbij, bekijk onze collectie! Dit gewicht zorgt er namelijk voor dat je parasol rechtop blijft staan en niet bij elk zuchtje wind omwaait. Naast het gewicht en de afmeting is ook het materiaal van belang in de sterkte van de voet. Parasolvoeten komen er in vele verschillende materialen. Zo is een vulbare kunststof parasolvoet uitermate geschikt voor een kleine parasol.


Maar bij grotere parasols vanaf 300cm kunt u beter kiezen voor een betonnen- granieten- of stalen voet met een. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Kies de parasolvoet bij je parasol.

Dat wil niet zeggen dat elke voet ook qua stijl past bij jouw parasol. Daarom kies je bij KARWEI uit verschillende parasolvoeten. Vulbare parasolvoeten , natuurlijk verzwaarde parasolvoeten of kies een parasolvoet op wieltjes. Heb je een mooie parasol gekocht en wil je daar een mooie parasolvoet met een luxe uitstraling bij?


Tuinmeubelland heeft verschillende granieten parasolvoet van kwaliteitsmerk Garden Impressions voor parasols op standaard. Alle voeten zijn voorzien van praktische wielen zodat je ze gemakkelijk kunt verrijden. Parasols in allerlei kleuren en stijlen vind je bij IKEA. Beschermt tegen de warmte en UV-stralen en staat sfeervol op je balkon of dakterras.


Wilt u een parasolvoet kopen voor de laagste prijs? Bij Kees Smit bent u aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod parasolvoet aanbiedingen voor elk parasol type. Hoe zwaar de parasolvoet moet zijn, is afhankelijk van de grootte van uw parasol. Nu je jouw parasolvoet hebt uitgekozen, wil je deze natuurlijk ook bij HORNBACH kopen.


Want dat je bij HORNBACH voordelig uit bent, hoeven wij jou niet meer te vertellen. Ook op parasolvoeten geldt de laagste prijsgarantie. Koop daarom je parasolvoet bij dé specialist in tuin en vrije tijd.


We denken groen en we blijven groen. Dat betekent dat we jou het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.