dinsdag 10 juli 2018

Kleine laptop voor school

Refurbo, Dé Nummer Refurbised. Altijd gratis verzending, bestel Nu Online! Interesse in al onze producten? Alle computers in zeer goede staat. Specialistisch advies nodig?

Bespaar tot €3op diverse laptops , en meer deze Kerst. Het formaat is een slag groter dan de gemiddelde tablet. Wees je ervan bewust dat teksten kleiner en daardoor misschien minder goed leesbaar worden. Een mini laptop is minder geschikt voor dagelijks gebruik. Kies daarom voor een laptop van maximaal inch, zodat hij makkelijk in je tas past.


Tegenwoordig zijn veel laptops al dunner en lichter dan een paar jaar geleden, maar toch raden wij aan om voor een laptop te gaan die lichter is dan kg. Zo voorkom je dat je je een ongeluk tilt en neem je jouw laptop overal zonder problemen mee naartoe.

Schoolspot heeft hoge kortingen kunnen bedingen voor een aantal laptops die speciaal geschikt zijn voor kinderen die naar de bovenbouw of de middelbare school gaan. Niet te duur, niet te groot, niet teveel overbodige rekenkracht, stevig: voor ouders met middelbare scholieren in huis staan de vereisten voor de laptop waarmee dochter- of zoonlief de komende drie à vier jaar naar school trekt wellicht al vast. Boodschappenlijstje voor back-to- school.


Het grootste deel van dit artikel bestaat uit aanbevelingen voor laptops en convertibles. Ook HP laat een kleine daling zien in de laptop top onder studenten. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar maakt ook dat Dell de laptop zo klein als een 16- laptop heeft kunnen maken, terwijl er toch een 13-scherm in zit. De XPS biedt een snelle processor, veel werkgeheugen en een rappe ssd in een klein compact jasje.


Voor kwaliteit betaal je wel: deze ultrabook is niet goedkoop. Ik zoek voor mijn dochter een kleine laptop om mee te nemen naar school volgend schooljaar, voor op het voortgezet onderwijs. Het is handig als ze op school aan werkstukken kan werken en info kan zoeken op internet. Kies voor minimaal inch, maximaal inch.


Zo neem je de laptop gemakkelijk mee in je rugzak. Als processor adviseren wij voor een Windows laptop minimaal een Intel Core i3. Deze processors zijn beter voorbereid op multitasking, wat je hard nodig zult hebben als student.


Wil je liever iets anders dan Windows, kies dan voor een Chromebook.

Ik zal nog even voor je verder kijken (er zijn soms wel wat minder voor de hand liggende modellen die geschikt kunnen zijn). Dé vergelijkingssite voor elektronica. Bekijk ons grote assortiment laptops van vele merken. Vergelijk de meeste shopprijzen.


De beste laptops vind je op Campusshop. Ook biedt het toetsenbord waarmee de laptop is uitgerust genoeg ruimte om je vingers kwijt te kunnen, waardoor je niet direct terugverlangt naar een los toetsenbord. De lichtste laptop in de test is de kleinere 14inch- laptop Lenovo 510S, die slechts kilo weegt. Dat is een groot voordeel als je een laptop veel mee wilt nemen.


Kijk dan onder meer naar de grootte van het scherm. Een kleine inchmaat (bijvoorbeeld 13”) betekent in veel gevallen een lichter model dan, pak ‘m beet, een inch laptop. Werkt je kind in de praktijk vooral thuis? Dan kan een grotere notebook wel weer in het voordeel zijn. Ook een los beeldscherm kan uitkomst bieden voor thuis.


Voor dat budget heb je alleen een mega kleine SSD en een trage Celeron processor. Ik ben nog geen jaar van de middelbare school af en bij ons had niemand een laptop ? Misschien dat er ondertussen het een en ander veranderd is, dat weet ik niet. Tip: vraag aan je studiebegeleider wat je allemaal nodig hebt voor je opleiding. Denk aan Office-toepassingen, Adobe Photoshop of statistische software zoals SPSS.


Aan de hand daarvan bepaal je wat voor laptop daarbij past. Vooral voor grafische en zware statistische software kan een snellere studenten- laptop met een Core i5-processor handig zijn. Dat biedt een goed compromis tussen draagbaarheid en prettig werken. Ideaal voor studeren, waarbij je zowel thuis als op school makkelijk en prettig wilt kunnen werken.


Kies je voor een scherm kleiner dan 1inch, dan heb je een mini laptop en ligt je focus met zo’n kleine computer wel erg op draagbaarheid. Voor laptops is die drempel wat groter: je pakt ze minder snel op voor kleine klussen. Ook is het touchpad van een laptop minder geschikt om snel door je scherm te navigeren. Wel zijn er ook veel laptops met aanraakschermen op de markt, die draaien op Windows 10.


Sommige daarvan hebben een toetsenbord dat je achter het scherm kunt klappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.