maandag 30 juli 2018

Contactgrill horeca

Contactgrill horeca

Gigantisch Assortiment - XXL Korting - Alles op Voorraad! Specialistisch advies nodig? Met de grills van Horeca world maakt hij de lekkerste gerechten. Een contactgrill wordt in de horeca voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals tosti’s wafels en panini’s.


Schaft u een speciale contact en panini grill aan uit ons assortiment ervoor dat al uw klanten snel en op maat bediend kunnen worden. Een elektrische contactgrill helpt bij het grillen op een comfortabele manier. Snel en voordelig contactgrills en panini grills kopen van gerenommeerde A-merken Bartscher en Buffalo. Contactgrillen bestelt u gemakkelijk en voor de laagste prijs bij Horeca.


Horecavoordeelshop heeft meer dan verschillende contactgrills en panini grills voor de horeca. Kies bijvoorbeeld voor een contactgrill met twee RVS grillplateaus of een panini grill met drie gietijzeren grillplaten. De merken Buffalo, Bartscher en Combisteel zijn toonaangevend op het gebied van de contact of panini grill in de horeca. Al deze topmerken zijn uiteraard verkrijgbaar bij Horeca Megastore.


Ook zijn er diverse maten leverbaar, zodat er voor zowel grote als kleine stukken vlees en vis een geschikte contactgrill is. Een horeca contactgrill naar ieders wens. U kunt de gewenste contactgrill hieronder online bestellen. Voor 15:bestel is morgen geleverd.


U kunt met een gerust hart uw keuze maken voor uw contactgrill in de horeca omdat wij reeds een selectie voor u hebben gemaakt van de beste soorten en varianten tegen concurrerende prijzen. Dit scheelt u veel tijd en moeite met het maken van de juiste keuze. De contactgrill is onmisbaar in iedere lunchroom of andere horecagelegenheid waar met broodjes gewerkt wordt.


Contactgrill horeca

Met dit multifunctionele apparaat maak je de heerlijkste tosti’s, wafels en panini’s. Voor een professionele contactgrill ben je bij Goos Horeca aan het juiste adres. Er zijn enkele en dubbel uitvoeringen, met platte of geribde platen.


Na intensief gebruik van de contactgrill kan het erg snel vuil worden, waardoor het moeilijker wordt om het apparaat snel en gemakkelijk te reinigen. Gelukkig heeft XXLhoreca ook in dit geval de oplossing! Bekijk ons gehele keukenapparatuur assortiment online. Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli.


Contactgrill horeca

Zeer geschikt voor horeca , restaurants, cafés en elke commerciële keuken. Bestel de beste cateringapparatuur van Caterchef. De friteuses en contactgrills van dit gerenommeerde merk staan bijvoorbeeld bekend om hun duurzaamheid en gebruiksgemak, daarnaast heeft Caterchef veel handige tafel friteuses en contactgrills beschikbaar die u werk efficiënter maken.


Op zoek naar een Neumärker Classic contactgrill ? U koopt deze al vanaf € 60bij Horeca. Nu in de aanbieding van € 24voor € 1600! Top kwaliteit roestvrijstalen contact grill.


Contactgrill horeca

Extra grote afmeting met ge. Iedere horecakeuken, in het bijzonder een broodjeszaak, heeft een professionele contactgrill nodig om panini’s en tosti’s te grillen. Zo kunt u behalve panini’s en tosti’s ook vlees, hamburgers of groenten eenvoudig grillen op een contactgrill. De beste prijzen Topkwaliteit Uit voorraad leverbaar. Er worden wafels, panini’s en tosti’s mee gemaakt.


Ons assortiment biedt een ruime keus. Gebruik een contactgrill als tosti ijzer waarbij je een grilllaagje krijgt op je brood. Je hebt daarbij geen olie of boter nodig en het voedsel wordt boven en onder tegelijk gegaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.