maandag 23 juli 2018

Balkon lounge set

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Hoge kwaliteit Balkon Loungesets. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Dankzij een balkon loungeset kan je heerlijk van de zon genieten op je eigen balkon. De praktische, kleine loungesets voor op het balkon zijn van kwaliteitsmerk Garden Impressions of van het bekende Allibert, wat onder het merk ‘Keter’ valt. Het balkon is een extra buitenkamer waar u urenlang kunt genieten van de heerlijke zomerdagen, om deze buitenkamer compleet te maken is een balkon loungeset de perfecte aanvulling.


De Rio balkon loungeset wit is een 3-delige tuinset welke een aanwinst is voor ieder balkon. Door de compacte maatvoering past de set op bijna ieder balkon , ook. Loungesets passen in iedere tuin doordat ze in vele soorten en maten beschikbaar zijn. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner.


De Garden Impressions Garda is de ideale balkon loungeset , hierbij afgewerkt met prachtig cloudy grey wicker.

De Garda, kan je volledig opstapelen en is daardoor makkelijk op te bergen in de minder zonnige periodes, je krijgt er ook een gratis beschermhoes bij, welke je eroverheen kunt trekken. Voorraad status: Niet op voorraa vraag uw dealer naar de levertijd. Heb jij een balkon en ben je daardoor enigszins beperkt in de ruimte? Wil je toch graag een mooie loungeset hebben?


Een heerlijke en mooie lounge balkon set is dan dé oplossing voor jou. Geniet van heerlijke warme zomeravonden op één van deze sets. Momenteel zijn er zeer veel verschillende lounge sets op de markt verkrijgbaar.


Voor de grote tuin, als voor een balkon hebben we een geschikte loungeset. We bieden zowel complete als modulaire loungesets aan. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe groot je nieuwe set wordt.


Bekijk het aanbod en maak je keuze voor een 4-delige loungeset, een 6-delige loungeset of misschien zelfs wel een 24-delige loungeset! De loungeset kussens zijn soms inclusief, maar dit verschilt per set. Bekijk de nieuwe collectie van Set online bij de Bijenkorf. Koop je Sets nu bij Lucardi.


Gratis verzending vanaf €399! In een handomdraai bij u geleverd. Door grootschalig in te kopen kunnen wij u de laagste prijs garanderen.

In ons assortiment vindt u diverse soorten bistro- en balkonsets van verschillende materialen zoals vlechtwerk, teak, RVS en aluminium. De sets zijn geschikt voor zowel op het balkon als op het terras in uw tuin. Heeft u nog vragen over de Bocas balkon loungeset ? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe loungeset.


Als je de loungeset niet gebruikt, wordt geadviseerd om de kussens droog op te bergen. Het tafeltje is voorzien van een glasplaat gemaakt van veiligheidsglas. De levensduur van de set kun je aanzienlijk verlengen door gebruik te maken van een beschermhoes. De Tampa balkon set is een multifunctionele, compacte en stijlvolle loungeset. Door het slimme ontwerp kan er eindeloos gecombineerd worden met de opstelling.


Ook kan deze balkon tuinset op elkaar worden gestapeld tot een klein compact pakket. Kortoeen prachtig compact design balkonsetje van kwaliteitsmerk Garden Impressions. Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting.


Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuin set plaatsen. Heb je maar een kleine tuin of terras, dan kies je waarschijnlijk liever voor een stijlvolle loungeset in een kleiner maatje. Dit zorgt ervoor dat je de balkon tuinset gewoon lekker buiten kunt laten staan, ook wanneer je zelf even binnen zit. Een loungeset kopen voor buiten is dan ook best lastig. Bestel je balkon set nu online en kies uit een van onze vele betaalmethoden.


Deze set bestaat uit luxe fauteuils en een halfhoge ronde tafel met een doorsnee. De lounge -elementen van het merk Le Sud zijn heel goed met elkaar te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.