donderdag 19 juli 2018

Gardena snoeischaar met microkop

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Buy 1 Guaranteed Tickets On SeatGeek. Use Dealscore to Find the Best Deals on SeatGeek. Door klanten beoordeeld met een 1.

De comforthandgrepen met zachte elementen hebben twee standen: één voor krachtsnoei en één voor snelsnoei. De snoeischaar heeft ook een sapgeul. Met de enkelhandige veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar gemakkelijk worden vergrendeld en veilig opgeborgen. De Comfort snoeischaar microkop kan takken met een maximale diameter van mm. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien.


Gebogen snoeikop met messen met antikleefcoating. Comfortgreep met softgrip en greepposities voor krachten snelsnoei. Eénhands-veiligheidsvergrendeling.

De gardena comfort snoeischaren , met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien. Door de kortere kop kunt u ook op smalle en moeilijk te bereiken plekken komen. De comfort snoeischaar kan takken met een maximale diameter van mm snoeien.


Bij dit model is de veer geïntegreerd waardoor u deze niet kan verliezen en deze beschermd is voor vuil. De Comfort Snoeischaar Microkop kan takken met een maximale diameter van mm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met de meest innovatieve eigenschappen, waardoor ze moeiteloos een nauwkeurig snoeiresultaat bieden.


Kies uit producten vanaf € 170. Bijzonder comfortabele en ergonomische snoeischaar voor het knippen van bloemen, jonge twijgen en jong hout. GARDENA Comfort Snoeischaar Microkop.


Instelbare openingswijdte van de handgrepen. Geen producten in je winkelmand. Ook heeft de snoeischaar een sapgeul. Zoeken: gardena snoeischaar microkop Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Gardena Snoeischaar op Vergelijk. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Door de instelbare openingswijdte van de handgrepen is dit een stuk gereedschap voor zowel grote als kleine handen. De messen zijn voorzien van een antikleef coating wat de snoei vergemakkelijkt. De openingswijdte van de handgrepen is instelbaar aan de grootte van je hand. Het bovenmes is van roestvaststaal, het ondermes gesmeed.


Schuine snijkop, instelbare bladspanning. Zeer robuuste contructie om krachtig te knippen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.