maandag 23 juli 2018

Prefab overkapping

Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Overkappingen per afmeting. Zo kunt u snel het aanbod in bepaalde afmetingen bekijken.


Kies uit goedkope overkappingen van geïmpregneerd grenen of blank vuren hout.

Prefab terrasoverkappingen Lariks Douglas. Op deze pagina ontdekt u prefab (kant en klare overkapping sets in vaste maten) overkappingen van Lariks Douglas hout. Kies uit diverse, populaire modellen van kant en klare overkappingen in zowel fijnbezaagd als glad geschaafd Lariks Douglas hout.


Houten prefab overkapping. De materiaalkeuze is heel persoonlijk en kan je natuurlijk zelf aangeven bij een prefab overkapping. Sommige hebben liever een metalen overkapping en anderen liever een houten. Hier wordt echter bij een prefab overkapping een dak bedoeld dat eerder dient om terras of auto droog en beschut te houden.


Hoe gaat dan de prijs van je prefab overkapping er ongeveer uit zien?

De bandbreedte blijft enorm. Een fraaie prefab overkapping voor je haardhout zal heel mooi tegen een gevel staan voor een paar honderd euro of minder. Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab overkapping niet op maat gemaakt kan worden.


Hierdoor hoeft u de overkapping alleen nog maar te installeren in uw achtertuin. U kunt verschillende aanpassingen doen aan uw overkapping. Dit is logisch, de prefab overkapping is al van tevoren samengesteld en hoeft alleen nog in elkaar te worden gezet. Hier zijn veel minder arbeidsuren voor nodig. Bekijk hier alle prefab overkappingen van glad geschaafd Lariks Douglas hout.


Deze kant en klare overkappingen leveren we met alle tekeningen en bevestigingsmaterialen. Mocht u voor uw fundering op zoek zijn naar een poer met een afwijkende maat dan kunt u overwegen om hiervoor maatwerk prefab poeren te bestellen. Daarom worden hiervoor altijd vaste bezorgkosten gereken € 9- in Nederland € 10- voor Vlaanderen. Zo kun je vooraf ideeën op doen in onze Loods, waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld.


Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden van een overkapping op je terras. Hierbij kun je beslissen of je gebruik wilt maken van onze prefab standaard of maatwerk bouwpakketten, of dat je we het project voor je mogen plaatsen. Dan kies je voor een prefab overkapping.


Omdat deze terrasoverkapping in grote massa’s geproduceerd wordt, ligt de prijs een stuk lager dan bij maatwerk. Liever een maatwerk overkapping plaatsen?

Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal.


Wij hebben diverse voorgezaagde bouwpakketten te koop van Lariks Douglas houten terrasoverkappingen, aanbouw veranda's en combinatie gebouwen van blokhutten met zijluifel. Hier vindt u diverse prefab houten overkappingen gesorteerd per afmeting. Een prefab overkapping : een erg goede tweede optie die je hebt en die ook niet al te prijzig hoeft uit te vallen is het aanschaffen van een prefab overkapping.


Deze zijn vooraf samengesteld en hoeven dus alleen nog maar in elkaar gezet worden. De keuze hierin is enorm, de expertise niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.