maandag 9 juli 2018

Statafelrok

Bestel bij Betaalbaarshoppen. Vanaf €- Gratis verzending! Eenvoudig aan te brengen op statafels met een diameter van tot cm. Levering binnen 1-dagen. Grote collectie statafelrokken hier!


Statafelrokken tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze statafelhoes stretch en statafelrok zijn uitermate geschikt om uw feest of evenement een professionele uitstraling te geven. Professionaliteit binnen klik bereik! Prijzen op deze site zijn exclusief BTW.


GRATIS verzending bij bestellingen. Naast de samba statafelrokken hebben wij ook de budget statafelrok. Deze budget hoes is verkrijgbaar in kleuren en kost € 1per stuk inclusief btw. Als u een statafelrok wilt kopen dan is het belangrijk om eerst de statafel op te meten zodat u de juiste maat kan bepalen.


Wilt u advies of een offerte ontvangen? Stretch statafelrok van polyester en lycra. Geschikt voor tafelbladen van diameter 85cm en maximale hoogte van 115cm-. Met de statafelrok maakt u eenvoudig van uw statafel een feestelijke uitstraling.


Door met verschillende kleuren te werken kunt u professioneel elk thema feest aankleden. De stretch statafelrokken zorgen voor een modern en strak effect en zijn al verkrijgbaar vanaf € 1inclusief btw. Dat zijn de kenmerken van onze populaire statafelhoes Samba.


Statafelrok

Een statafelrok ook wel statafelhoes genoemd passen gemakkelijk om een statafel. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw statafelrok te voorzien van een eigen opdruk. De statafelrok stretch met topcover is leverbaar in verschillende kleuren. Deze statafelrok is geschikt voor een statafel met een afmeting van øtot øcm. Elke statafelrok is aan de onderkant voorzien van elastieken hoekjes.


Daarmee blijft de hoes goed om de tafelpoten zitten en slijt deze een stuk minder snel. Snel een statafelrok nodig? Makro - Partner voor ondernemend Nederland.


De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en alles voor kantoor. Huurland Horeca Verhuur - voor al uw Feesten- partijen- en evenementen verhuur. Uw keuze is afhankelijk van uw statafel. Een kale tafel is maar een tafel, maar een tafel met een rok is een feestje.


Of u nu kiest voor de traditionele statafelrok of gaat voor een eigentijdse hippe variant, onze horeca kwaliteit statafelrokken geven uw tafels een stijlvol en verzorgd uiterlijk. Een tuinfeest of een catering aankleden met een statafelrok of een tafelhoes. Wij hebben voor uw statafel en buffettafel diverse kleuren en maten statafelrokken en tafelhoezen op voorraad.


Dé Horeca Groothandel voor foodprofessionals. Breed assortiment met ruim 60. A merken tot exclusieve (eigen) merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.