donderdag 26 juli 2018

Interflex blokhut

Interflex blokhut

Bekijk nu het grootste assortiment blokhutten van Europa en shop nu online. Gratis levering en geen aanbetaling nodig! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Interflex blokhut

De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Interflex staat voor kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Sinds een paar jaar verkopen wij onze garagedeuren en sierhekwerk ook rechtstreeks via webshops aan de consument.


De overige producten zoals, blokhutten , paviljoens, sauna’s, camping pods, hottubs, Finse kota’s en bouwstaal zijn dus uitsluitend verkrijgbaar via onze dealers. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Op deze blokhut is uitsluitend korting mogelijk op de mogelijke extra opties.


Interflex blokhut

Een dubbele deur en een extra breed enkel draaikiep raam. Een geïmpregneerde blokhut is duurzaam en gaat tot maal langer mee. Grootse Opruiming Blokhutten -megastores in NLBE - gratis thuisbezorgd -Op=Op. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen.


Bestel hier tuinhuisjes online. Ruime keus in blokhuttten, kapschuren, overkappingen, tuinhuizen en chalets Houtweb Webshop. Elk jaar weer worden er noviteiten aan de bestaande uitvoeringen toegevoegd. Nieuw is de ‘hooiberg blokhut ’. Deze kenmerkt zich door vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en een klapraam welke zowel in de linker als rechter zijkant gemonteerd kan worden.


De deuren en ramen hebben losse roedes en kunnen naar wens wel of niet gebruikt worden. Dit tuinhuis kan door de verschillende ruimtes die er zijn gebruikt worden als tweede woning. Wij hebben geen luxe showroom, wel kunt u ons sierhekwerk komen bekijken in ons magazijn, echter uitsluitend op afspraak.


Wij zijn telefonisch bereikbaar op. Het uitgebreide assortiment blokhutten , overkappingen, tuinhuizen en houten garages van Deblokhut. Er is voor elke tuin een overkapping, blokhut , houten garage, onderhoudsvrij tuinhuis of een tuinkas te vinden.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Dit geeft een bescherming van 2-jaar. Als je daar na montage nog laag extra aanbrengt wordt de bescherming verlengt naar4-jaar. De meerprijs is gemiddeld ofwel naar gelang de afmeting € 1. Om de levensduur van de blokhut te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren.


Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw blokhut ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. De luifel kunt u gebruiken voor het opslaan van openhaardhout of het stallen van uw fiets(en).


Interflex blokhut

Deze blokhut kunt u natuurlijk ook gebruiken als logeerruimte of speelkamer. Hiernaast vind u een greep uit onze extra toebehoren. De meeste van deze producten kunnen alleen in combinatie met een garagedeur worden besteld en maken uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.