woensdag 11 juli 2018

Zinken bakjes

Bakje van zink , geschikt voor diversen doeleinden. Eindeloos combineren en variëren met dit zinken bakje , waxinelichtje erin, snoepjes erin of heb jij een beter idee? Leuk in combinatie met een andere maat zinken bakje.


Plantenbakje zink ovaal met Dracaena. Leuk plantenarrangement in een ovaal zinken bakje met diverse binnenplantjes erin verwerkt.

Al onze plantenbakjes zijn makkelijk in onderhoud en daardoor geschikt voor ieder huishouden. Erg mooi in een pot of vaas. In de 2e zinken schaal zitten bosjes coral bush, eerste zinken bakje 1. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Of de bak die u wilt nergens te vinden is? Laat uw plantenbak door ons op maat maken. Wij leveren een complete plantenbank in elke gewenste maat.

Te gebruiken om kleine prulletjes in te bewaren, maar ook heel leuk met een waxinelichtje! Er zijn nog geen beoordelingen. Schitterend plantenarrangement met een witte Phaleanopsis erin verwerkt.


Naast de Phaleanopsis vind je hier diverse groene plantjes en een Kalanchoë in terug. Ook verkrijgbaar in grotere maat. Toont alle resultaten Grid view List view.


Super handig bakje voor kleine prullaria, waxinelichtje of kaarsen. Zinken ovale bakje , waxinelicht. Verkoop van landelijke stoere en robuuste woonaccessoires en unieke oude stukken. Dealer en verkooppunt van Annie Sloan. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


De plantenbakken kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd. Hoi Rian, bedankt voor de snelle levering en de leuke verpakking van de kerstbel. Gebruik in beide gevallen deze beugel voor een strak resultaat.


Handige montage, hardstikke stevig en mooi om naar te kijken. Bij de beugel wordt een draadpen Mgeleverd van mm lang.

Mooie antieke bronzen jardiniere in zeer goede staat binnen bakje is van zink. Zink is een materiaal met een stoere uitstraling. Het is verkrijgbaar in glanzende of matte uitvoering, wat een strakke look geeft. Maar ook oud grijs en zwart zijn verkrijgbaar voor een extra stoer uiterlijk. Daarnaast is het een erg duurzaam materiaal dat veel kan hebben.


En veel andere mogelijkheden. Een plant in een emmer of zinken teil geeft de plant een stoere uitstraling. Een plantenpot emmer is daarom uitermate geschikt op een stoer terras en met name groene planten komen er goed in uit. Een zinken teil is daarnaast ook heel leuk voor een kleine terrasvijver of moerastuintje.


Dus zoek je eens wat anders voor je plant? Veelal met een robuust doorleefd oud vergrijsde uitstraling We. Houten bakje Op de foto het achterste bakje !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.