maandag 30 juli 2018

Bobi classic brievenbus

Bobi classic brievenbus

Betaal geen verzendkosten. Haal vandaag nog die brievenbussen in huis. Bobi brievenbus op Vergelijk. Aan de voorzijde kan de post worden ingeworpen, welke er dan achterzijde uitgehaald kan worden.


Bobi classic brievenbus

Verkrijgbaar in zes kleuren en RVS. Bij elke brievenbus ontvangt u drie brievenbussleuteltjes. Een uitermat praktisch detail is de blokkeerbare inwerp opening. Dit werkt heel eenvoudig: U opent de brievenbus en vervolgens duwt u een spijker of splitpen in het gaatje, aan de achterkant van de brievenbusklep. Laat het ons weten en wij gaan er onder.


Zoek verkooppunten of bestel accessoires direct in onze webshop. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met name in smalle winkelstraten, aan schuttingen of aan de buitenzijde van hekwerken is deze ruime brievenbus een goede oplossing. Alle modellen hierna zijn gebaseerd op de kenmerkende gebogen bovenzijde.


Het Classic model is tegen een muur of hekwerk. De ronde bovenzijde is het kenmerk van deze brievenbus. Deze brievenbuspaal is los bij te bestellen. Met deze klassieker gooide het Scandinavische merk gelijk hoge ogen. Er werd gekozen voor een zeer degelijke constructie.


Naast de stevige constructie koos men ervoor om hele duurzame materialen te gebruiken. Echter is er één verschil: Bij de Classic B zit het deurtje aan de achterzijde. De post zal via de inwerpopening aan de voorkant in de bus gedaan worden. Via het deurtje aan de achterzijde kunt u de brievenbus weer ledigen.


Deze soorten kennen ieder eigen soorten en kleuren. Al jaren het vertrouwde gezicht van Bobi. Een mooie brievenbus geschikt voor normale hoeveelheden post. Alleen de donkergrijze en RVS uitvoering hebben een RVS klep waar een gratis lasergravering van huisnummer of naam op aangebracht kan worden.


Ideaal voor in smalle (winkel)straten, of inpandige gebouwen of appartementen. Met de graveertool kunt u zelf een ontwerp maken. Ook zeer goed geschikt voor montage in een hekwerk. De BOBI CLASSIC S brievenbus bestaat nog niet zo lang. Men wilde heel graag de kwaliteit behouden, maar het nieuwe model moest smaller worden.


Bestel hier brievenbussen online. De brievenbus is voorzien van een cilinderslot met sleutels. De inwerpopening van de bus is blokkeerbaar.


Zo kunt u uw brievenbus ook op oudejaarsavond veilig laten hangen. Brievenbussen tegen lage prijzen. Erg handig want er sneuvelen jaarlijks heel wat brievenbussen door strijkers en ander knal vuurwerk.


De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. Koop of Verkoop brievenbus bobi classic op Marktplaats. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Hierdoor is de brievenbus vanaf de achterkant te legen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.