dinsdag 24 juli 2018

Schrikdraadapparaat aansluiten

Ruim assortiment schriklint. Corral en Duo Power bij Agradi. Ruime collectie isolatoren. Dé specialist in schrikdraad. Binnen één werkdag geleverd! Het complete assortiment 230V, 12V en 9V.

Hoe moet schrikdraad geïnstalleerd worden? Schrikdraadapparaat aansluiten. Bij ons schrikdraadapparatuur zit standaard een handleiding. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Denk hierbij aan de lengte van de omheining, wat voor dieren, is er 220V aanwezig, uit hoeveel draden bestaat de elektrische afrastering, enz.


Alles voor het aansluiten van schrikdraad Wanneer u een omheining van schrikdraad wilt aanleggen, heeft u meer nodig dan alleen het schrikdraad zelf. Op deze pagina vindt u alles voor een optimale werking van de stroomkring, van aardpennen en grondkabels voor een goede aarding tot poortgrepen om een doorgang te creëren. Is dit niet het geval dan is hoogst waarschijnlijk de trafo in uw schrikdraadapparaat kapot, neem contact op met uw dealer voor de herstelling van uw apparaat.

De leeftijd van uw apparaat kan wel een rol spelen in het feit of herstelling economisch en technisch nog verantwoord is. Als u schrikdraad aansluiten wilt, zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het goed te weten hoe schrikdraad werkt. Een schrikdraadapparaat geeft met tussenpozen stroom af. Deze gaan via een kabel naar de afrastering die bestaat uit geleidende materialen.


Dit is veelal staal, RVS of koper. Om de kringloop gesloten te houden, moet de stroom terug kunnen vloeien naar het apparaat. Wanneer u geen aardingssysteem gebruikt, vloeit de stroom in de grond weg en staat er geen stroom meer op het eind van uw afrastering.


Aardpennen dienen door middel van een grondkabel op het schrikdraadapparaat te worden aangesloten. Een geschikt schrikdraadapparaat is afgestemd op de lengte van het draad en het soort dier dat binnen de afrastering staat. Bij Welkoop is er keuze uit verschillende soorten schrikdraadapparaten op zowel accu als batterij die jouw paar schaap of konijn binnen houden. Gebruiksaanwijzing schrikdraadapparaat aansluiten : Lichnetapparaat: Het lichtnet apparaat heeft over het algemeen een voedingskabel voor in het stopcontact en andere aansluitingen.


Vaak wordt de aarde aangeduid met een paar horizontale streepjes doorkruist met een verticale streep. Ook voor het verbinden en aansluiten van uw schrikdraad en schrikdraadsysteem hebben we alle belangrijke accessoires direct op voorraad! Voor koordverbinders, lintverbinders, draadklemmen, draadspanners, spanbeugels en trekveren neemt u een kijkje op de pagina aansluiten en verbinden. Hiermee wordt het schrikdraadapparaat niet allen aangesloten , maar ook beveiligd. In de online shop zijn omheining- en aardkabels voor alle geleiders, deels universele modellen, voor de flexibele aansluiting verkrijgbaar.


Er zijn schrikdraadapparaat aansluiten leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Bij BTN de Haas bieden we u allerlei typen schrikdraadapparaten. Zo hebben we een schrikdraadapparaat op accu, batterijen of een apparaat dat direct op stroom kan worden aangesloten. Het schrikdraadapparaat op accu is ook beschikbaar met een zonnepaneel, waardoor de accu minder vaak hoeft te worden bijgeladen. Diverse soorten schrikdraadapparaten voor een kwalitatieve weideafrastering in de agrarische sector.


U maakt nu een verbinding tussen het schrikdraadapparaat en de eerste aardpen met dubbel geisoleerde grondkabel. Bevestig de dubbel geisoleerde kabel aan de aardpen en bevestig de kabel aan de groene knop van het apparaat. Afhankelijk van de afstand en het apparaat heeft u 6mm of 5mm dubbel geisoleerde kabel nodig.


Voor de ingebruikname moet de bijgevoegde specifieke gebruiksaanwijzing gelezen worden Voor iedere handeling aan de aansluitingen van het apparaat dient altijd vastgesteld te worden, of het apparaat uitgeschakeld is respectievelijk niet met het net verbonden is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.