donderdag 26 juli 2018

Grasshopper gubi

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Makkelijk en veilig winkelen. Dé Gubi webshop van Nederland. Liefhebber van Gubi producten?

The unique tripod stand of the Gräshoppa Floor Lamp is tilted backward and gives the impression that the lamp is somehow alive and stalking its prey. Op het felgroen van de echte sprinkhaan is het nog even wachten. Het driepotige, statiefachtige frame van de lamp en de 3° verstelbare, conische lampenkap benadrukken de associatie die hand in hand gaat met de naam van de lamp.


De stalen statief en aluminium lampenkap zijn gepoedercoat. Waar de vloerlamp klaar staat om weg te springen, blijft de hanglamp rustig op zijn plek hangen. Fraaie Gubi Grossman collectie.


Het meest kenmerkende product van Greta Grossman is de Grashopper vloerlamp en de Cobra tafellamp. We stellen u met plezier onze online catalogus voor, waar u in een oogopslag een waaier aan spelletjes en speelgoed vindt die u bij ons kan kopen.

Bekijk de nieuwe collectie van Gubi online bij de Bijenkorf. Webshop voor Gubi - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Uitgebreid Gubi assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis! Het ontwerp is gebasseerd op een zeer voorkomend insect: de Sprinkhaan. Grossmann bracht graag humor aan in haar ontwerpen en maakte ook veel gebruik van niet-gebruikelijke materialen voor de tijd.


De Gräshoppa Vloerlamp behoort tot de collectie van Gubi. Het Deense designlabel, gevestigd in Kopenhagen heeft zich erop toegelegd om de luxe van het leven te vieren. Dit volbrengt Gubi door stijlvolle designs te ontwerpen waarbij verleden met heden wordt gecombineerd.


Deze hanglamp geeft direct licht en is daardoor geschikt als leeslamp of sfeerverlichting of bijv. Gubi heeft met de Gubi lampen collectie verloren schatten een nieuw leven gegeven. De meeste ontwerpen stammen uit de jaren tot van de vorige eeuw, waarvan de productie destijds was gestopt. Grasshopper vloerlamp zwart - Gubi Grossman. Gubi heeft ervoor gezorgd dat deze vergeten iconen weer de allure en waardering hebben gekregen die ze verdienen.


Heb je interesse in de Gubi Gräshoppa vloerlamp?

Een bijgevolg is dat het licht gericht kan worden, en de schittering minimaal is. Deze vloerlamp geeft direct licht en is daardoor geschikt als leeslamp of als sfeerverlichting. Echt design, gemaakt van Chroom (metaal), ontworpen door Greta Grossman en geproduceerd in Denemarken. Deze bureaulamp is uitgevoerd in wit, heeft jaar garantie en is alleen geschikt voor binnen.


Allen zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren. Meer Opties Gubi Grashopper tafellamp. Wil je beide lampen voor een projectinrichting? Neem vrijblijvend contact op met één van onze interieuradviseurs voor meer informatie via: info.


X (h) 1Cmaakt je interieur bijzonder! Mirrors Sort by Featured Best Selling Alphabetically, A-Z Alphabetically, Z-A Price, low to high Price, high to low Date, new to old Date, old to new GUBI Wall mirror - Round - Dia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.