donderdag 26 juli 2018

Cofa brievenbus

Betaal slechts € verzendkosten. Alle grote merken beschikbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk hier al onze varianten. Kom langs in onze fysieke winkel!

Met pin of contant betalen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel simpel jouw brievenbussen. Ook bevestiging op een paal is mogelijk. Er is geen unieke brievenbuspaal voor de Cofa ontworpen, maar een handig persoon monteert de brievenbus eenvoudig op een universele brievenbuspaal.


In deze productgroep vindt u modellen van de merken Safepost en Cofa. Cofa heeft uitvoeringen van een vergelijkbaar model als de voormalige groene kunststof PTT brievenbus welke niet meer geproduceerd wordt.

Er zijn namelijk een aantal bedrijven die een soortgelijke brievenbus hebben geproduceerd. Verkrijgbaar in uitvoeringen: - groen met slot - groen zonder slot - grijs zonder slot - groen met slot met statief - groen. Toch zitten er enkele kleine verschillen in, dit in verband met copyright. Cofa brievenbus in kunststof uitgevoerd.


De grijze brievenbus heeft geen slot. Deze Cofa is een model mét slot. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.


In onze webshop staan brievenbussen van de merken Bobi, Heibi, Nostalux, Cofa en Safepost maar ook budget brievenbussen voor een zeer voordelige prijs. De brievenbus wordt geleverd met sleutels. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kunststof brievenbus zonder slot. Dit model is vergelijkbaar met het voormalige model groene PTT brievenbus.

De authentieke plastic brievenbus die vroeger door de ptt werd geleverd in een nieuw jasje. Het ontwerp van deze brievenbus. Info over cofa brievenbus. Resultaten van zoekmachines! Nu ook Ptt brievenbus met brievenbuspaal!


De Ptt briefkast kon altijd op een ptt brievenbuspaal geschoven worden. De Cofa en Summus passen niet op de oude Ptt Post brievenbuspaal. Bobi staat bekend om haar stijlvolle design brievenbussen , ronde en rechte vormen wisselen zich af. De Bobi brievenbussen bieden doorgaans meer ruimte voor post.


De bekendste brievenbus is de groene brievenbus van Cofa. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Brievenbussen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig. Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus.


Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.