dinsdag 24 juli 2018

Elektrische muizenval kopen

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Kennelijk hebben wij hoog opgeleide muizen, want klassieke muizenvallen mijden ze ook als de pest.

Ook een kastje met twee openingen en gaatjes om de geur van het aas te verspreiden, Net zoiets als deze elektrische muizenval , alleen zonder stroom en degelijker qua constructie. Metaal met een hard plastic, doorzichtig en afneembaar deksel. In no-time van die vervelende muizen af.


Hygiënisch, veilig en 1 effectief. De beste muizenval koop je bij Kabelshop. Wil jij een elektrische muizenval kopen ? Bestel dan op een werkdag voor 23:de beste muizenval bij Kabelshop. Als je nog wat wilt vragen, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.


Wanneer je last hebt van muizen in je tuin of huis dan is een muizenval een effectief middel om daar vanaf te komen.

Er zijn verschillende soorten muizenvallen , namelijk de standaard muizenval waarin het dier klem komt te zitten. Daarnaast zijn er ook diervriendelijke muizenvallen die werken als een lokdoos. Gebruik een elektrische muizenval Sta jij klaar om muizen te vangen en wil je definitief de muis bestrijden, dan is een traditionele muizenval of elektrische muizenval een optie. Met deze elektronische muizenval maken muizen en ratten geen schijn van kans.


Elektronische muizenval voor elke plek. De val is uitegerust met een compacte lokruimte waar vrijwel elke rat en muis inpast. Door middel van een shock met een hoog voltage wordt het ongedierte gedood.


Niet giftig, veilig en betrouwbaar. De elektronische muizenval doodt muizen met een elektrische schok van hoog voltage. Binnen enkele seconden sterft de muis. De muis kunt u zonder directe aanraking deponeren in de afvalbak.


Voor de (kunststof) muizenklem werkt als lokmiddel pindakaas heel goe zo ook bij een elektronische muizenval. Hoewel de elektrische muizenval veel door boeren en ongedierteprofessionals wordt gebruikt, miststaat hij ook niet in uw huis als uitstekend middel als u last heeft van muizen in huis. De elektrische of elektronische muizenval is heel eenvoudig in gebruik. Zodra een muis of rat in de val loopt krijgt hij een dodelijke stroomstoot.


Er komt direct een tweede schok achteraan zodat de val gegarandeerd succes heeft en muizen vangen een koud kunstje wordt. Een ander groot voordeel is dat je geen gif meer nodig hebt. Een zeer efficiënte elektronische val waarbij ratten en muizen snel en pijnloos gedood worden door een elektrische schok.


De rat of muis is nadien gemakkelijk te verwijderen.

Geschikt voor gebruik in huizen, schuren, garages, stallen,. Als het lampje knippert, de batterijen vervangen. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. De grootste collectie muizenvallen hier! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Muizenvallen tegen de laagste prijzen. De muis word vrijwel direct gedood en de val is direct opnieuw inzetbaar. Sommige elektrische vallen hebben tevens de mogelijkheid om meerdere muizen te vangen en kunnen een signaal geven als er muizen zijn gevangen.


De muis kruipt naar binnen en moet over een metalen plaat lopen om het aas te bereiken. De plaat staat onder stroom waardoor de muis wordt gedood. Compacte elektrische muizenval. Deze muizenval is zeer gemakkelijk in gebruik te nemen en is enkel geschikt voor het gebruik binnenshuis. Wij bieden bij grotere aantallen ook een extra korting!


De vallen voldoen aan het CE certificaat en zijn EU gekeurd. Deze val is uiterst praktische en hygiënisch! Je kan de elektrische muizenval laten werken met batterijen type C of met de adapter die apart verkrijgbaar is. Ga je een muizenval kopen dan is het raadzaam dat deze gemakkelijk en hygiënisch werkt. Ik laat je hier kennis maken met de professionele muizen klapval.


Koop dan de bestseller van Bol. Goed om te weten: het is meestal raadzaam om meerdere muizenvallen ineens te kopen , omdat muizenvallen op verschillende plaatsen in het huis geplaatst moeten worden, en omdat ze na gebruik meestal weggegooid moeten worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.