woensdag 18 juli 2018

Avond zwembad

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Elke vrijdag avond is er een speciale wellness avond.


Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan.


Let op: tijdens de schoolvakanties is er familie zwemmenDVL is alleen gesloten als het zwembad gesloten is.

Subtropisch zwembad Brabant ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Noord-Brabant. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad. Kom dan naar het Tikibad in Wassenaar.


Het Tikibad is geen gewoon zwembad , maar een glijbanenparadijs met meer dan kilometer glijbaanplezier. Met unieke glijbanen en waterattracties heb je de avond van je leven in het subtropische zwemparadijs! Discozwemmen Nieuwjaarsdisco januari van 19.


Zwembad Sonsbeeck ligt midden in het prachtige stadscentrum van Breda, in het even zo mooie Burgemeester van Sonsbeeckpark. In dit mooie zwembad vind je een mooi wedstrijdbad en natuurlijk een groot recreatiebad voor de kids! Bij dat recreatiebad horen twee grote glijbanen, waar je kinderen naar hartelust kunnen spelen.


Zwembad de Peppel Ede De driejarige Bo heeft vandaag de eer gehad om het prototype van een nieuw stoer drijfmiddel voor kinderen te testen. Een drijfmiddel waarmee je zowel in als buiten het water lekker vrij kunt bewegen. Disco avond Vrijdagavond november van 20.


Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. De entree prijs is € - p. Kaarten zijn te koop voor aanvang van de disco bij de kassa van SkyZone !

DISCO ARRANGEMENT € 1- pp : - Entree Disco van 20. Slush puppy, zakje chips en. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Met een recreatieba 25-meterba instructieba therapieba peuterbaden en buitenbad met glijbaan.


Jong en oud kan er, elke dag van de week, een heerlijke frisse duik nemen. Bij het Ottenbad kun je bovendien terecht voor een grote variatie aan zwem- en bewegingslessen. Een avondje zwemmen is nergens zo spectaculair als in het Tikibad!


Met online tickets profiteer je van korting tot ten opzichte van de prijs aan de kassa en loop je zo het park in. Tikibad-tickets zijn al beschikbaar vanaf €1en geven je toegang van 10. Deel deze pagina op Twitter.


Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.