dinsdag 7 februari 2017

Banierhouder

Een vlaggenmast met banierhouder zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid van uw organisatie. Heeft u een vlaggenmast met antidiefstalvoorziening zonder banierhouder ? Pas dan de hijsbare banierhouder toe voor een vergelijkbaar resultaat. Voordeel van de hijsbare banierhouder : U hoeft de mast niet te kantelen bij het vervangen van de vlag.


Voor elke vlaggenmast is een passende banierhouder leverbaar. De standaard banierhouder past in een diameter-top van mm uitwendig (ca. mm inwendig) en in polyester masten van mm uitwendig (ca. mm inwendig).

Een banierhouder zorgt er namelijk voor dat uw vlag er altijd strak bijhangt. Losse banierhouders voor diverse vlaggenmasten. Wilt u uw vlaggenmast met kikker ombouwen naar een vlaggenmast met banierhouder ? Of is uw huidige banierhouder toe aan vervanging? Deze bestel je makkelijk en snel bij 123vlaggenspecialist.


Deze banierhouder plaats je eenvoudig zelf op jouw huidige vlaggenmast. Uw huidige banierhouder vervangen voor een nieuwe? De prijzen in deze webshop zijn de actuele prijzen, deze kunnen verschillen van de.

De banierhouder zorgt ervoor dat uw reclame baniervlaggen altijd leesbaar zijn. De set bestaat uit een banierhouder voor de bovenzijde van de vlag, een contragewicht voor aan de onderzijde van baniervlag en ringen om de vlag aan de lange zijde dicht bij de mast te houden. Banierhouders voor aluminium masten worden standaard geleverd voor een baniervlag met open zoom. De open zoom in de baniervlag wordt om deze banierhouder geschoven.


De beste kwaliteit vlaggen laat je tegen de laagste prijs bedrukken en maken bij 123vlaggenspecialist. Wij leveren de beste kwaliteit banierhouder voor uw banieren. Vraag ons naar de banierhouder aan gevel via de contactpagina. De mast is natuurlijk een middel om de vlag in top te houden. Om die boodschap ook bij windstil weer goed zichtbaar te laten zijn werd een banierhouder ontwikkeld.


Goedkope vlaggenmasten van Zweedse topkwaliteit. Banieruithouder complete set elke maat leverbaar. Vlaggenmast kopen en plaatsen. Type knop en kleur na keuze.


Complete set voor uw bestaande vlaggenmast of baniermast. Banierhouder Met een banierhouder zijn uw vlaggen áltijd goed leesbaar, zelfs als het windstil is. Dankzij een banierhouder maakt u uw bestaande vlaggenmast in een handomdraai geschikt voor baniervlaggen.


Zo blijft de vlag dus zelfs van grote afstand goed zichtbaar!

Alle onderdelen in de draaitop bestaan uit RVS, met uitzondering van de uithouderstang deze is van massief aluminium en heeft een diameter van ∅16mm. De vlaggenmast met hijsbare banierhouder is de ideale oplossing als men een baniervlag wil voeren maar deze toch regelmatig moet strijken. Heeft jullie vlaggenmast met een andere diameter? Dit is geen probleem, we kunnen gewoon een verloopstukje meeleveren.


Banier vlaggenmast, hijsbare banierhouder Deze vlaggenmast geschikt voor banieren heeft een speciale hijsbare banierhouder , waardoor deze vlaggenmast ideaal om een banier gemakkelijk te wisselen (zonder te kantelen). Het perodieke banier wisselen kan nu veel sneller en veiliger, zonder dat de mast gekanteld dient te worden. Draaitop met banieruithouder kopen ? Bestel hier uw banieruithouder met draaitop voor een polyester vlaggenmast van en 65mm in eenvoudige stappen ! Wilt u uw bedrijfsnaam altijd optima forma in beeld dan is de vlaggenmast banierhouder de juiste keuze voor U.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.