woensdag 22 februari 2017

Overpot kamerplant

Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Door de kamerplant in de potgrond in de bloempot te plaatsen, kunt u deze gemakkelijk water geven.


Ook vormt de pot op zich een leuke toevoeging aan uw inrichting. Wij bieden daarom ook vele soorten bloempotten die u samen met uw nieuwe planten bij ons kunt bestellen.

Voor een kamerplant in een kweekpot van 27cm is een sierpot van minimaal 32cm vereist. Plaats grin kleikorrels of potscherven op de bodem. Dit voorkomt het verstoppen van het drainage gat. Plaats een laag verse potgrond op het grin kleikorrels of potscherven. Voor van de kamerplanten is normale potgrond prima.


Lekker eenvoudig en direct klaar. Maar wist je dat je nieuwe kamerplant dan niet goed kan groeien? Om je kamerplant een goede start te geven in zijn nieuwe huis, voorzie je hem van.

Een goede pot is belangrijk voor je plant. Niet te groot, niet te klein, maar altijd met gaatjes in de bodem. We geven je tips voor potten waar je plant zich in thuis.


Hallo weet niet hoe deze plant heet maar wel dat deze weinig verzorging nodig heeft word niet verzonden weet iemand de naam van de. Wij geven je de tips om langer van je kamerplanten te genieten. Licht, maar niet in de volle zon.


Zet planten nooit in de volle zon en zeker niet pal achter het vensterglas. Planten die dicht tegen het glas staan, lopen dan brandschade op aan hun bladeren. Geef uw lepelplant regelmatig water (keer per week in de zomer, keer per week in de winter) en houd de potkluit matig vochtig.


Geef tijdens de groei regelmatig plantenvoedsel in het gietwater (keer per maan mest voor bloeiende kamerplanten ). Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten. Bijna iedereen kent de plant. Ze is eenvoudig in het onderhoud.


Heb je de planten in huis, zorg dan dat de basis goed is. Doe een klein laagje Hydro korrels op de bodem van de overpot , daarna een laagje potgrond.

Haal de plant voorzicht uit het plasticpotje. Zet de plant erin en vul de pot op met potgrond. Druk lichtjes aan en als alles klaar is voegt je een scheut water toe. Bestel snel en eenvoudig alle producten voor in je tuin en huis. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes.


Verona Vein Met Sier Overpot Leuk Voor In Huiskamer Of Kantoor Aparte Hang Plant. Groene of bloeiende plant met overpot € 30. Kamerplant Verpakkingsinhoud Gezonde plant. Staat je keuze er niet bij dan kun je dit hieronder aangeven, o. Dankzij de grote variatie aan bloempotten is er voor iedere kamerplant wel een geschikte pot te vinden. Voor de grotere kamerplanten hebben we handige hoge bloembakken van rond de cm.


Voor de kleinere subtiele kamerplanten kunt u kiezen voor een lage ronde bloempot. Bestel al uw bloempotten in verschillende vormen bij Fleurdirect! Er moet in buitenpot waarvan het afwatergat niet is doorgeboord een binnenpot worden geplaatst waardoor het water dat ook altijd door de buitenpot komt niet op de houten vloer of het tapijt komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.