donderdag 2 februari 2017

Spelmateriaal

Wij hebben er een paar op een rijtje gezet. Nijha heeft een uitgebreid assortiment spelmaterialen. Zomerspelletjes, iedereen speelt ze. Abonneer je op onze nieuwsbrief.


Nenko Snoezelen is leverancier van aangepast spelmateriaal , snoezelmateriaal, snoezelruimtes en meer.

Bekijk onze spelletjes voor in de klas. Dat kan met het spelmateriaal van Kwintessens. Bestel de producten direct online in onze webwinkel! Al ruim jaar een vertrouwd adres voor al uw sportartikelen. U kunt kiezen uit bordspellen en kaartspellen, voor groep tot en met van de basisschool.


Vind eenvoudig waar u naar op zoek bent! Al ons spelmateriaal is degelijk, vaak van hout, en hebben duidelijke en herkenbare afbeeldingen.

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Wij wensen u veel SpelPlusplezier! Ook het formaat en de grip, alles is aangepast aan een zo optimaal mogelijk gebruik. Marjo speelgoed – spelmateriaal en zintuiglijk materiaal. Bijvoorbeeld spelletjes over pesten, spelletjes tegen faalangst en spelletjes die kinderen leren keuzes te maken.


U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Wesco – spelmateriaal en zintuiglijk materiaal. Alprovi – oefenmateriaal voor tijdens fysiotherapie, ergotherapie en ook SI therapie.


Het Vinkennest – leuk zelf aangepast spelmateriaal voor kinderen met een motorische beperking. BSD bvba Sport en Spel is gespecialiseerd in duurzaam sport- en spelmateriaal voor zowel scholen, gemeenten, clubs, verenigingen, bedrijven,. Registreer u als klant en krijg toegang tot de. Een lijst met geschikt speelgoed ten behoeve van de ontwikkeling van peuters.


Spelen en Ontwikkeling van dreumes en peuter. Bibbi4you – spelmateriaal en zintuiglijk materiaal. Bosan Sportinstallaties is de producent en leverancier van professionele sporttoestellen, sportinventaris en turntoestellen Bosan Sportinstallaties is de producent en. Meld u zich eerst aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.


Professional in het basisonderwijs of kinderopvang?

Alleen als u bent aangemeld kunt. We delen al onze kennis over de ontwikkeling van kinderen. De officiële webwinkel van de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaakbond), met kortingen voor clubs en scholen.


Verzorgd door Schaak en Go Winkel Het Paard in Amsterdam. Laat je inspireren door ons hart voor leren! Spelmateriaal Wil jij je vorming, je praatcafé of infoavond op een meer speelse manier presenteren? Hieronder kan je een greep uit ons assortiment vinden.


Maak dan kennis met ons spelmateriaal dat speciaal werd ontwikkeld om bepaalde thema’s makkelijker en anders bespreekbaar te maken. Oog voor mantelzorg Wat is het? Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Sportmaterialen en spelmaterialen koop je eenvoudig en veilig online bij Intertoys. Zoek jij Sportmateriaal of Spelmateriaal ? Educatief spelmateriaal van Kwintessens.


Spelmateriaal JongNL is al deccennia lang een springlevende jeugd- en jongerenorganisatie, die zich bezig houdt met de vrijetijdsbesteding van jeugd en jongeren van. Leuke materialen voor binnen én buiten op de basisschool. Het spelmateriaal , veelal vervaardigd uit hout, nodigt uit om samen met de medebewoners, familie of vrienden vele gezellige uurtjes door te brengen. De Kixzbal is een zachte kunststof handbal met gaten en waar binnen in bellen zitten die rinkelen als de bal beweegt.


Deze bal is zeer geschikt voor spel met visueel gehandicapten, maar ook met verstandelijk gehandicapten. De spellen zijn voorzien van duidelijke en herkenbare afbeeldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.