woensdag 15 februari 2017

Grijs kunstgras

Kunstgras online vanaf € 100. Soorten kunstgras op Beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Grijs kunstgras , geheel af te stemmen op de stijl van uw tuin.


Van grijs kunstgras tot kleuren zoals zwart en oranje.

U kunt uw kunstgras afstemmen op de stijl van uw tuin. Bovendien zijn de matten van uitstekende kwaliteit en zijn ze eenvoudig op diverse ondergronden te leggen. Met grijs kunstgras kunt u bijvoorbeeld een binnenruimte bekleden, uw beursstand aankleden of het gebruiken als buiten karpet. Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen. Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras.


Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Kunt u niet wachten op een balkon, terras of tuin met grijs kunstgras ? Wij begrijpen dat u jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst acht jaar garantie op uw kunstgras.

We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs! Met een mooie rustige uitstraling en voor meerdere doeleinden geschikt.


Dit grijze grasmatje wordt vaak toegepast in patio’s en als terrasbedekking. Ben je zat van je huidige terrastegels of ligt het er niet meer zo mooi bij? Met dit grijze kunstgras tover je je oude bestrating in een.


Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Dit is gemiddeld 35mm, maar korter is ook mogelijk, bijvoorbeeld 20mm. Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina.


Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Of u nou zoek bent naar bruin kunstgras of trendy rood kunstgras , kunstgras is leverbaar in bijna iedere denkbare kleur. Alle kleuren zijn sowieso leverbaar in 400cm bree daarnaast zijn de meeste soorten ook leverbaar in 200cm breed. De garen voelen zacht aan maar is toch zeer sterk. Deze schitterende kleuren zijn uitermate geschikt.


De veiligheid van uw kinderen tijdens het spelen is natuurlijk heel belangrijk. Er zijn verschillende soorten gekleurd kunstgras verkrijgbaar.

Met deze verschillende kleuren kunstgras kan je oneindig veel combinaties en variaties maken om zo een unieke sfeer te creëren. Onze kunstgras collectie heeft een prijsrange van €1tot €3per m2. De uiteindelijke prijs voor uw grastapijt is afhankelijk van de lengte en breedte van het oppervlak van uw tuin, balkon of terras. Met onze handige calculator berekent u direct de kosten van uw kunstgras.


Gekleurd naaldvilt tapijt als vervanger voor kunstgras op balkon. Door de nopjes heeft het een goede waterafvoer en werkt als antislip. Ook als buitentapijt voor. Gekleurd kunstgras is uitstekend geschikt om een ruimte heel snel een ander uiterlijk te geven.


Zo beschikt u namelijk heel snel over een kunstgras karpet dat tegen elk weertype kan en gemakkelijk te reinigen is. Van felgekleurde sloten kunstgras die goed passen in een alternatief interieur tot sobere varianten in het grijs of zwart voor een moderne woning, de mogelijkheden op het vlak van stijl zijn erg uitgebreid. Geef je bedrijf een opkikker Ten slotte kan kunstgras ook gebruikt worden om je bedrijfspand een stijlvolle look en feel te geven. Zo heb je bijvoorbeeld wel een worteldoek nodig om te voorkomen dat er onkruid in je kunstgras gaat groeien. Online je kunstgras kopen en netjes thuisbezorgd krijgen.


Bekijk hier ons stappenplan over kunstgras aanleggen. Nooit meer problemen met uw gazon, dankzij het goedkope kunstgras van kunstgras -grastapijt. Profiteer van jaar garantie en vraag online vrijblijvend een offerte aan. Online kunstgras in verschillende kleuren kopen? Koop gekleurd kunstgras bij Superkunstgras Vraag direct gratis kunstgras stalen aan Vele verschillende kleuren Gratis gelegd.


Bestel direct jouw favoriete kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.