maandag 27 februari 2017

Serre of aanbouw

Serres: Scherpste prijs van NL. Vraag direct online uw korting aan! Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Kies voor de zekerheid van BouwGarant.


Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant.

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


Bij de uitbreiding van de woning twijfelen de meesten tussen een aanbouw of een serre. Beide hebben hun specifieke voor- en nadelen. In dit artikel worden de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet.


Verschil tussen een Aanbouw en serre.

Het grootste verschil tussen een aanbouw en een serre is de aanwezigheid van ramen. Die serre in (meestal) aluminium wordt dan meer als wintertuin gezien en een aanbouw met steen of houten opgebouwd is ‘meer dan alleen glas’. Dit is dus ook deels een gevoelskwestie.


Video Een aanbouw plaatsen kan echt een grote klus zijn. Je ziet hier een nieuwe aanbouw in de steigers staan, die het huis bijna verdubbeld in grootte. Een serre aanbouw kan een zeer interessante uitbreiding zijn op jouw woning. Door middel van een serre aanbouw wordt immers een waardevermeerdering doorgevoerd van je woning waardoor ze over een hogere aankoopprijs zal beschikken op de woningmarkt. In principe is een serre eigenlijk altijd een aanbouw maar een aanbouw hoeft niet altijd een serre te zijn.


Het voornamelijke verschil tussen een aanbouw en serre zit hem in de toepassing van beglazing. Een aanbouw is in principe alles dat ter uitbreiding van de woning wordt aangebouwd. Oplevering en prijs van een serre of aanbouw.


Wanneer we gaan kijken naar de kostprijs zal de prijs van een aanbouw en een serre aan elkaar gewaagd zijn indien gekozen wordt voor kwalitatieve materialen. Het grote verschil tussen beide zal zich hier voornamelijk situeren in de oplevering en uitvoering van de werken. Wilt u in Rotterdam een serre laten aanbouwen ? De serrebouw specialisten plaatsen uw glazen of kunststof aanbouw. Niet alle, maar bijna alle.


Veel is afhankelijk van het bestemmingsplan!

De vergunningsvrije aanbouw is gebaseerd op de Bor bijlage II artikel 2. Daar gaan ook de folders van het ministerie VROM over. Hierdoor vallen de kosten hoger uit. De prijsopbouw van een aanbouw en uitbouw.


Op het ogenblik dat we het hebben over de kostprijs van een aanbouw en een uitbouw is het vanzelfsprekend dat je graag meer in detail zal willen weten waarvoor je nu precies betaalt. PRIJZEN SERRES , TUINKAMERS EN AANBOUWEN. Om u toch een indicatie van een serre , aanbouw of tuinkamer prijs te geven vind u hieronder een tweetal voorbeelden. Ruime keuze tuinartikelen online.


Laat uw serre bouwen of verbouwen door een ervaren en betaalbaar vakman maak nu contact. Woning uitbreiden met serre of aanbouw. Een serre of aanbouw zijn twee ideale manier om je huis uit te breiden en extra licht binnen te trekken. Daarbovenop geven beide types een meerwaarde aan je woning.


Een glazen aanbouw of serre. Bij de Aanbouw Expert vindt u verschillende modellen of u kiest voor een speciaal ontwerp door een architect. Wij werken samen met architecten die u eveneens graag adviseren en voor concurrerende prijzen werken. Mogelijkheden serre aanbouwen aan huis. Een tuinserre aan huis biedt veel mogelijkheden.


Je kunt het hele jaar door genieten in deze aanbouw. Laat je de serre op maat bouwen of heeft een prefab serre jouw voorkeur? Ga je daarnaast voor een basic serre of wil je een luxe woonserre plaatsen? De serres worden op maat gemaakt en er worden verschillende materialen en details toegepast.


Vouwdeuren bij een serre of aanbouw. Mits de nodige voorzorgen op gebied van de constructie kunnen deze dus ook perfect gecombineerd worden met jouw nieuwe serre. Een aanbouw , zoals een serre , een garage of een keukenuitbreiding kan vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden. De aanbouw van een serre aan zowel een rijtjeshuis als vrijstaande woningen heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling gemaakt ( vooral bij nieuwbouwwoningen).


Waar vroeger de serres altijd op maat gemaakt werden zijn er nu prefab, kant en klaar, goedkope oplossingen die relatief snel aan de woning geplaatst kunnen worden. Onze collectie voor de serres of aanbouwen en de prijzen die daarvoor staan zijn op zorgvuldige wijze vastgesteld. Wij willen onze klanten niet onnodig op kosten jagen.


Net als bij een aanbouw heb je bij een glazen serre aanbouw , dezelfde prijsbepalende factoren. Het voordeel van een volledig glazen model ten opzichte van de stenen opbouw is het lagere gewicht. De fundering kan simpeler blijven en je krijgt natuurlijk meer licht in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.