zondag 26 februari 2017

Biomos verhouding

Wat maakt dit product zo bijzonder in vergelijking met andere middelen? Doordat de ph-waarde neutraal is, kent het produkt veel voordelen ten opzichte van andere middelen. Je kunt het op bijna iedere ondergrond gebruiken. Biomos groene aanslag verwijderaar. Dit product bestaat uit twee componenten.


Professionele reinigers gebruiken Rical Mos op allerlei soorten daken, muren en bestratingen. Hoe te gebruiken - Gebruik de Groen aanslag verwijderaar in een verhouding van op 1(5ml verwijderaar op liter water). Giet of spuit het mengsel o. Rizz The New Standard Deurmat frame kleur antraciet. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit.


Juist als de dagen donkerder en korter worden en. Azijn is een goedkope manier om onkruid te verwijderen. HG groene aanslagreiniger moet bij droog weer aangebracht worden en bij voorkeur in een periode waarin de eerste dagen geen regen verwacht wordt. Rond de cent heb je al een fles schoonmaakazijn. Dit kun je puur op de stoep gieten.


Maar mengen met water is ook mogelijk. Na het toepassen van azijn wordt het onkruid snel bruin. Niet alle onkruiden gaan trouwens dood van azijn. Hij is geen fan van chemische middeltjes zoals wasmiddel of chloor. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Voor wat het waard is, ik gebruik sinds jaar een product van biomos (wee wee wee biomos punt en el). Is redelijk duur, maar je moet het gewoon vernevelen op je oprit (of muren of dak) en de dag daarna is de groene aanslag al zo goed als verdwenen. Prijs €1per liter excl.


Loading Wagentje aan het bijwerken. Bestel via de fabrikant biomos , voor de laagste prijs garantie. Een verdunning met water in een 1: verhouding , waarbij de ondergrond goed nat gemaakt te.


Verhouding reinigingsmiddel en water. Biomix ATM wordt verdund met water. Wanneer u het middel preventief gebruikt, verdunt u de ATM in verhouding 1:5. Algen moet je zeker niet bestrijden met een hogedrukreiniger. Komt het alg des te harder terug omdat je er zuurstof bij spuit.


Doe ik ook en binnen een paar uur zie je het effect. Groene aanslag op tegels in de tuin of op het terras? Wij leggen je uit wat je kunt doen om dit probleem definitief op te lossen! Wat moet je doen wanneer er sprake. Als ik zelf wil mengen twee takt en gewone benzine.


En jawel de pomp is kapot. Zit er aan te denken, om zo tankje achterop met olie te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.