donderdag 9 februari 2017

Les laurier roses

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Bij WintersportBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Vergelijk prijzen van alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs.


De camping staat onder Nederlandse leiding. Het zwembad is goed onderhouden en voor kinderen is er daarnaast genoeg ruimte om te spelen. In het restaurant betaal je niet veel voor een goede maaltijd.


De Tendi Safaritenten met eigen badkamer staan op het lager gelegen deel van de camping op een smal, maar lang terras. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met ligbedden en een apart kinderbad.

Wil je avontuurlijk kamperen mét luxe? Bloeiende orleanders ( lauriers roses ) omzomen de oprit en toegangsweg van de camping. Receptie is gesloten tussen 13.


Daarom profiteer je volop van de schaduw van de majestueuze kurkeiken en parasoldennen op het terrein. Huur weken lang een Mobile Home of Coco Sweet met maar liefst korting ! Overzicht van de huurprijzen. De grootste collectie laurier vind je hier! WiFi is gratis beschikbaar. De accommodatie ligt op ruim km van de rivier de Rhône.


Laurier tegen de laagste prijzen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en een kledingkast. Ze beschikken ook over een waterkoker. Notre établissement occupe en effet un petit village au cœur du village de Cabrières. Les maisonnettes en pierres qui composent l’hôtel sont distribuées autour de quatre piscines dans un espace paysagé aux senteurs provençales.


De Tendi safaritenten met eigen badkamer staan op het lager gelegen deel van de camping op een smal, maar lang terras. Er is een heerlijk (verwarmd) zwembad met ligbedden en een apart kinderbad. Voor peuters is er een speeltuintje.


Dit vakantiehuis beschikt over slaapkamers, een tv, een eethoek en een kitchenette met een magnetron en een koelkast. De focus ligt op rust en natuur, dus ben je op zoek naar een relaxte zonvakantie dan is dit je volgende vakantiebestemming!

De faciliteiten zijn hier ook dik in orde. Dit is een reisorganisatie uit Alkmaar, die autovakanties naar Europese bestemmingen aanbiedt. Deze 4-sterren camping in St. Our wesite is currently under construction.


Aygulf heeft een buitenzwembad. Check back soon for a new look website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.