woensdag 8 februari 2017

Lichtstraat uitbouw

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Zijn er veel meer mogelijkheden! Onze lichtstraten en ventilatienokken zijn heel eenvoudig zelf te monteren. Wil je een uitbouw laten plaatsen en zoveel mogelijk lichtinval creëren? Laat dan een lichtstraat in de uitbouw monteren: zo profiteer je ook van daglicht vanaf boven.


Heb je al een uitbouw en vind je het eigenlijk te donker?

Je kunt ook in een bestaande uitbouw een lichtstraat maken. Het voordeel is heel veel daglicht en je geeft een normale ruimte plotseling iets bijzonders hiermee. Wij kunnen uw Luminus lichtstraat in bijna iedere gewenste afmeting vervaardigen. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend. Je zou het de parel van Platdakraamshop.


Indien uw uitbouw donker aanvoelt zijn er verschillende mogelijkheden om natuurlijk lichtinval te creëren. Een extra raam of schuifwand zijn makkelijke oplossingen. Dit zijn echter ook dure aangelegenheden die veel tijd kosten.

Complete lessenaarsdak of zadeldak lichtstraat. Een lichtstraat daarentegen is een ideale oplossing die er bovendien bijzonder fraai uitziet. Op de pagina “ lichtstraat voorbeelden” laten wij u een aantal opgeleverde projecten zien, zodat u een indruk kunt krijgen over onze mogelijkheden. We stemmen de materiaalkeuze, glaskeuze, kleurkeuze en overige factoren op elkaar af en bespreken wanneer de lichtstraat ongeveer geleverd kan worden. Na het ontvangen van de ondertekende offerte en de aanbetaling starten wij met de productie.


Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Ook een uitbouw op de garage behoord tegenwoordig tot de meest gekozen variant. U heeft hierdoor weinig last van de verbouwing en op het laatste moment word de uitbouw doorgebroken naar het huis zodat u een doorloop heeft. Door een groot vlak in het dak komt er een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in de woning.


De serbo lichtstraat sluit altijd mooi aan op de architectuur van uw woning omdat ze deel uitmaakt van uw bestaande (of nog te realiseren) platte dak of serre. Bovendien kan de lichtstraat elke vorm en afmeting krijgen die u wenst. Over de volle breedte van uw uitbouw of smaller.


Rechthoekig of rondlopend. Creëer een optimale lichtinval door uw uitbouw te laten realiseren met een lichtstraat. De lichtstraat heeft een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw terrasoverkapping haalt. Van der Heijden Buitenleven is uw partner voor het realiseren van een terrasoverkapping met lichtstraat die perfect voldoet aan uw wensen.


In Dronten is een Prefast uitbouw gerealiseerd met een lichtstraat in het dak.

Marco Schaik vertelt in een kort interview over zijn ervaring met Prefast. De aluminium lichtstraat wordt tegen de buitenmuur geplaatst zodat er een naadloze aansluiting op de aanbouw ontstaat. Model LDV: lichtstraat met lessenaarsdak voor vrijstaande montage. Met een lichtstraat , glasslight of Tubelight lichtsysteem breng je dit daglicht op eenvoudige wijze je woonkamer binnen en zo kun je elke dag weer genieten.


Of wil je een uitbouw plaatsen met veel natuurlijk licht? Het laten installeren van een lichtstraat op een plat dak brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Wat is er fijner dan een mooie lichte woonkamer, daglicht in uw uitbouw of fris licht op zolder? En wat te denken van meer daglicht in de hal of kantoorruimtes van uw bedrijfspand? U bereikt dit met een lichtstraat.


Een uitbouw met lichtstraat is in dat geval de ideale keuze. Santpoort Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer. Zo oogt uw woonruimte – zeker in de herfst en winter – minder donker en kunt u volop genieten van.


In deze aanbouw hebben wij ook een lichtstraat laten plaatsen. Een lessenaarsdak is de ‘traditionele lichtstraat ’: de vorm doet ook het meeste denken aan een ‘straat’. Het lessenaarsdak heeft een lichte helling en wordt vaak gebruikt om tussen een bestaande woning en een uitbouw voor extra lichtinval te zorgen.


In zo’n geval spreken we meestal van een lessenaarsdak tegen de muur (LM). In een ruimte waar geleefd wordt, is een goede ventilatie zeer belangrijk. Het is mogelijk om een (houten) lichtstraat , in welke vorm dan ook, te voorzien van een dakvenster.


Een elektrisch bedienbaar of handbedienbaar dakvenster zorgt voor een natuurlijke ventilatie. Als de door u ontworpen lichtstraat helemaal gereed is, kunt u uw offerte downloaden. Platdakramen van Luxlight brengen het meeste daglicht in uw woning.


Hét alternatief voor lichtkoepel, lichtstraat , dakkoepel, dakraam of lichtbuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.