vrijdag 17 februari 2017

Tuinhuis heesch

Tuinhuis heesch

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Tuinhuis heesch

Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Bij van Van der Heijden Buitenleven profiteert u van een gevarieerd assortiment. Van tuinhuis tot mantelzorgwoning, het zijn allemaal ambachtelijk en op maat gemaakte kwaliteitsproducten.


Op basis van uw wensen, adviseren wij graag wat voor u het mooiste ontwerp en de beste oplossing is. Ze hebben voor uw tuin in Heesch vele voordelen te bieden. Langdurig buiten zitten op een zomeravond of knus bij de terraskachel in de winter. Tuinhuis en overkapping Heesch.


Een terrasoverkapping in Heesch biedt u een optimaal buitenleven. Voor tuinhuizen , overkappingen, tuinafscheidingen, speeltoestellen. Wij hebben een groot assortiment tuinhout op voorraad. Voor een groot deel maken wij uw houten tuinhuis met overkapping prefab in onze eigen werkplaats.


Op deze manier zijn de verschillende onderdelen al gebruiksklaar op het moment dat we uw tuinhuis in uw tuin gaan plaatsen. Dankzij deze efficiënte werkwijze ontzorgen wij u zoveel mogelijk bij het realiseren van uw houten tuinhuis met overkapping. Kom naar onze all season showroom in Heesch.


Tuinhuis heesch

In elk seizoen, dus ook in de winter, kunt u hier persoonlijk inspiratie opdoen voor uw tuinhuis , overkapping of poolhouse. Zo kunt u met eigen ogen de verschillende houtsoorten zien en ook voelen. Als u inspiratie wilt opdoen bent u welkom in onze all season showroom aan de Bosschebaan in Heesch.


U kunt uw auto gratis parkeren en de koffie staat klaar. Er zijn meer dan verschillende modellen tuinhuizen en overkappingen te bewonderen. Allemaal met hun eigen naam, zoals ‘Donzel’, ‘Vorssel’, ‘Hazenakker’ en ‘Broekhoek’.


De deur waardoor je binnenstapt als je thuiskomt. De dakkapel die je hebt laten bouwen toen er een baby op komst was. Het tuinhuisje waar je motor staat te wachten op een zonnige dag.


Met hout zijn de mogelijkheden oneindig! Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen uit Heesch slaag je altijd. Of plaats achter in de tuin een tuinhuis met overkapping plat dak of tuinhuis met overkapping puntdak. Voor liefhebbers van staal leveren wij A-keuze aluminium overkappingen eventueel met dichte zijwanden in de vorm een tuinkamer. Service en advies op maat.


Tuinhuis heesch

Stuur ons een e-mail op of bel voor al uw vragen over hout tot. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


U krijgt direct een bevestiging. De bijgebouwen van MG Houtbouw worden compleet op maat gemaakt van de beste materialen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In goede staat tuinhuisje.


En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuizen toch nog portemonneevriendelijk blijven. Qua uitvoering kunt u kiezen. Eigenlijk is elk tuinhuis maatwerk. Alle tuinhuizen worden in onze werkplaats op maat gemaakt naar uw wensen. Heesch maakt onderdeel uit van de gemeente Bernheze.


Het gezellige dorp biedt alle belangrijke voorzieningen als supermarkten, drogisterij, tandarts, huisarts, basisonderwijs en voortgezet onderwijs en er zijn diverse speciaalzaken aanwezig. Heesch ligt op fietsafstand van het natuurgebied de Maashorst. Welkom bij Schäffer-Theunissen tuinhuizen Ruim jaar toonaangevend in houten tuinhuizen , prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.