vrijdag 10 februari 2017

Keuring speeltoestellen

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bekijk snel het grootste assortiment. Kies uit 1producten vanaf € 190. De kosten voor een keuring van speeltoestellen lopen enorm uiteen, zoals ook de complexiteit van speeltoestellen enorm uiteenloopt.


Bent u voornemens de kosten voor keuring van speeltoestellen te gaan budgetteren dan voorzien we u graag van een offerte. Gelukkig is MME Group een betrouwbare partner die beschikt over een aanwijzing van het ministerie voor het uitvoeren van deze wettelijke keuringen.

U kunt een stukskeuring aanvragen of een aanvraag doen voor typegoedkeuring voor in serie geproduceerde speeltoestellen. Hieronder vindt u daarover meer informatie. Deze normen regelen de veiligheid op en rond het speeltoestel. Tijdens de inspectie gebruiken wij deze normen om uw speeltoestellen te toetsen aan deze wet. De uitbater van een speelterrein is verantwoordelijk voor de veiligheid ervan.


Speelterreinen én hun speeltoestellen moeten door een deskundige gecontroleerd worden volgens de bepalingen van deze. Momenteel bestaat er geen wettelijke verplichting voor het uitvoeren van een periodieke controle van gym- en sportuitrustingen, wel voor speeltoestellen. Enkel de nodige maatregelen die men moet treffen voor de bescherming van de veiligheid zijn terug te vinden.

Een speeltoestel mag slechts op de markt worden gebracht als zowel aan de algemene veiligheidseisen als aan de specifieke veiligheidsbeginselen over het ontwerp en de vervaardiging ervan voldaan wordt. De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Cursus inspecteren speeltoestellen en speelgelegenheden volgen?


Schrijf u in voor de praktische cursus inspectie speeltoestellen van. De beheerder of eigenaar van een openbaar toegankelijk speeltoestel moet zorgen dat dit toestel voldoet aan deze regels. Het besluit verplicht de eigenaar om van elk speeltoestel een logboek bij te houden.


Dit betekent dat ze in het openbaar, bijvoorbeeld bij scholen, winkels en openbare speeltuinen, gebruikt mogen worden. Lange termijn planning Na elke inspectie geeft Nijha een overzicht van de staat van de toestellen. Kinderen zijn inventief en gebruiken materialen op creatieve wijze.


Daarom is het belangrijk om regelmatig je inventaris in het speellokaal en op het schoolplein te laten inspecteren. Keuring van risicovolle speeltoestellen volgens WAS. Risicovol spelen, een veel besproken onderwerp in onze branche.


Speeltoestellen en de inventaris in het speellokaal worden intensief gebruikt. Ontwerpers die de grenzen van het toegestane opzoeken en speelplekken en speeltoestellen ontwerpen die niet voldoen aan de Europese normen of daar gewoonweg niet toetsbaar aan. De inspecties kunnen in eigen beheer worden uitgevoer maar kunnen ook uitbesteed worden aan externe keuringsbureaus. Deze training leidt op tot inspecteur om zelfstandig inspecties aan speeltoestellen uit te voeren.


We richten ons op inspectie en advies , reparatie, onderhoud en vervanging van speeltoestellen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarnaast moeten speeltoestellen regelmatig geinspecteerd worden. Allemaal maatregelen om onveilige situaties en letsel zo veel mogelijk te voorkomen. Onderhoud van speeltoestellen staat in teken van veiligheid en preventie. Dat is meer dan het uitvoeren van reparaties.


Veiligheid staat voorop, ook bij speeltoestellen. ABOS inspecteert al meer dan jaar speeltoestellen en zorgt dat kinderen veilig kunnen blijven spelen. Mogen speeltoestellen een CE-markering dragen?


Onze kernactiviteiten zijn inspecties, onderhoud en reparaties van binnen- en buiten speeltoestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.