maandag 27 februari 2017

Betonnen tegels

Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring. Met het legwerk in eigen beheer. Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De tegels kunnen niet alleen buiten gebruikt te worden.

Ook als u een vloer in een een schuurtje of een tuinhuis nodig hebt, zijn betonnen tegels de uitkomst. Het aantal betontegels dat er in totaal nodig is, hangt af van het oppervlakte dat betegeld moet worden. Ook speelt natuurlijk de grootte van de tegel zelf mee. Je hebt minder betontegels van 60xnodig, dan betontegels van 50x50. Kleinere betontegels van 30xkunnen ervoor zorgen dat je terras een speelse uitstraling krijgt.


Staat de leverancier van uw keuze er niet bij? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen, we kunnen tegels van vrijwel iedere leverancier aanbieden. Portugese keramische betonnen retro en vintage tegels 20x20.


Stijlvolle betonnen vloertegels.

Wie op zoek is naar een warme, duurzame en uitermate exclusieve tegel , komt al snel bij onze ‘Concept betontegels’ terecht. Deze zijn uitermate geschikt voor binnen en buitentoepassingen. Een vloer in betonnen tegels is een lust voor het oog en geeft zowel je interieur als je terras een stijlvolle uitstraling.


Goedkope betontegels van Excluton bestellen bij Onlinebestrating. Diverse afmetingen betonnen tegels , grastegels en pasblokjes. Keramische tegels met betonnen ondergrond.


Je kunt beton tegels bestellen met of zonder facet. Dit facet is een schuin randje aan de toplaag van de betontegel. Dit accentueert en geeft de tegels wat meer uitstraling dan betontegels zonder facet. Al is dit wel de meest strakke oplossing.


Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Bij Van Essen Sierbestrating hebben we meer dan vijfhonderd soorten betonnen tegels in ons assortiment. Het is echter ook mogelijk zelf betonnen tegels te leggen.


Voegmiddel tussen de tegels voorkomt dat er onkruid tussen de tegels groeit, maar ook verstevigt het voegmiddel je terras. Verdeel het zand met een bezem of een trekker over het tegeloppervlak. Betonnen terrastegels voegen.


Zijn geschikt voor intensief gebruik maar geven ook een decoratieve look aan het terras, oprit, pad of tuin. Bestrating bij Praxis: tegels , terrastegels, sierbestrating, en rubberen tegels.

De meeste betonstenen zijn zes centimeter dik en hebben een relatief klein formaat. Bij een groter formaat wordt het een tegel genoemd. De betonnen siertegel verschilt eigenlijk niet al te veel van de gewone betonsteen. De unieke toplaag van natuurlijke mineralen geeft de betonsteen een exclusief uiterlijk.


Perfect voor moderne en architectonische gevels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.