dinsdag 28 februari 2017

Opzetten intex frame zwembad

Zwembaden van hoge kwaliteit! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Instructiefilm (Engels gesproken) van het grote Metal Frame zwembad van Intex. Met twee personen kan het zwembad in ongeveer minuten opgezet worden. Bij het zwembad wordt een handige handleiding en DVD met opzetinstructie meegeleverd die gebruikt kunnen worden bij het opzetten.


Om latere schade of probleemgevallen te voorkomen, is het belangrijk om tijdens het opzetten en opbergen de regels uit dit artikel aan te houden. Plaats het zwembad op een verharde, vlakke en waterpas. Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget. Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast ook makkelijk weet af te breken.


Het zeer uitgebreide assortiment bied dan ook voor ieder-wat-wils. Stevig dankzij het gegalvaniseerde metalen frame , gebruiksvriendelijk dankzij de meegeleverde toebehoren en DVD. Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Bij alle zwembaden wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd die in eenvoudige stappen uitlegt hoe het zwembad opgezet moet worden.


Ieder zwembad heeft een uitlaatventiel waarop een tuinslang aangesloten kan worden om het water uit het zwembad te laten. Ook is ieder zwembad voorzien van een aansluiting voor een filterpomp. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. En dat wil iets zeggen, want onze andere frame pools zijn ook zeker niet de minste.


Een frame zwembad is dan ideaal. Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment.


Het zwembad kan snel en eenvoudig worden opgezet. Het 3-laags perforatiebestendig materiaal zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid van het zwembad. Het robuuste stalen frame garandeert een stabiele constructie. Daarnaast is het ook makkelijk.


Met de bijgeleverde handleiding kun je in een paar handige stappen het zwembad opzetten. Op ieder zwembad zit ook een aansluiting voor een filterpomp. Intex Frame zwembad tot goedkoper.


Volg ons via social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De frame -onderdelen klikken eenvoudig in elkaar, zonder dat er extra gereedschap of schroeven aan te pas komen. Met een beetje handigheid zet je het bad in minder dan minuten in elkaar, en is het klaar om met water gevuld te worden: 1. Bepaal de plaats waar je het zwembad neer wilt. Het frame van het zwembad bestaat uit ovale buizen van sterk staal.


Opzetten intex frame zwembad

Deze zijn zowel aan de binnen- als de buitenkant voorzien van een poedercoating om roest te voorkomen. Een rond Ultra XTR Frame zwembad kunnen we leveren in afmetingen tot bijna 50m. Bij dit Ultra XTR Frame zwembad krijgt u ook een grondzeil, afdekzeil en zwembadtrap. We hebben het zwembad gekregen en toen het opstond kwamen we erachter dat het lekte waar je de pomp moet aansluiten.


Erna toen we het gingen afbreken waren de buizen helemaal vastgesmolten aan het zeil. Deze baden zijn buitengewoon gemakkelijk op te zetten. Het is gemaakt van een sterk metalen frame , hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee. De afmetingen van dit zwembad zijn 4x 1centimeter.


In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.