vrijdag 10 februari 2017

Beeld in tuin

Zoekt u een uniek beeld voor in de tuin. Bestel online of bezoek onze showtuin. Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar!


Wilt u uw keuze laten bezorgen?

Sterke, duurzame bovenlaag. Gegarandeerd niet afbladderen. Door natuurinvloeden vorm gegeven. Uniek en niet te reproduceren. Ervaar het verschil met NuBuiten!


Tuin beelden in het echt zien of tuinbeeld online kopen. Heeft u een specifiek tuinbeeld op het oog voor uwzelf of als tuin kado?

Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u deze in onze showroom kunt bekijken. Tevens hebben wij een zeer groot assortiment tuin beelden in onze showroom staan. Op zoek naar een tuinbeeld? Het grootste aanbod tuinbeelden vindt u hier! Op tuinbeelden-expert vindt u een groot assortiment beelden voor in de tuin.


Wij bieden zowel praktische, weerbestendige tuinbeelden van beton als elegante bronzen tuinornamenten. De tuinsculpturen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van abstract tot realistisch. Een tuinbeeld in de tuin kan net even dat extraatje zijn dat je tuin afmaakt. De bloemen groeien er beeldschoon omheen en komen beter tot hun recht.


Een beeld versiert de tuin. Beelden zorgen voor sfeer. Of je nu een romantische tuin wilt, een moderne plek of een speels geheel.


Kies het tuinbeeld dat het beste bij de tuin en bij jou past. Bronzen beelden zijn pure kunst. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze exclusieve beelden in hun tuin of huis te hebben.

We plaatsen en bezorgen bij tevreden klanten door het gehele land en België. Enthousiaste klanten delen gelukkig vaak het prachtige eindresultaat met ons middels een foto. Hieronder een foto-collage met daarin de diversiteit aan tuinen met beelden.


Het brengt u wellicht inspiratie en ideeën voor úw woonomgeving! Cursussen beeldhouwen in steen, tekenen en schilderen maar ook creatieve workshops die het hele jaar door regelmatig gegeven worden. Tuindecoratie, maar ook binnendecoratie, in de volle breedte.


Maak kennis met misschien wel de breedste en grootste aanbieder op het gebied van decoratie, voor binnen. In een nostalgische houten overkapping leuke tuindecoraties, om uw tuin op te fleuren. Binnen wacht u een complete verrassing! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Naast hele abstracte tuin beelden hebben wij ook dierenbeelden die abstract zijn gemaakt. Levertijd abstracte tuinbeelden. De levertijd van deze abstracte beelden voor in de tuin bedraagt circa tot werkdagen, tenzij het bronzen beeld in onze showroom staat en op voorraad is.


Onze tuinbeelden worden vervaardigd in diverse materialen en zijn prachtig voor echte tuin liefhebbers. Daarom een tuinbeeld kopen. Wij hebben een ruime keuze aan betonnen beelden ,brons , polyester beelden die uw tuin iets extra’s geven. Vaak zijn ze niet goedkoop en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Op zeven hectare grond is hier een tuin aangelegd met een zeer gevarieerde beplanting, alle soorten keurig van een naambordje voorzien.


Er zijn uitgestrekte, soms glooiende gazons, af en toe onderbroken door grote ronde vijvers en pittoreske boomgroepen. Op sommige plaatsen specifieke tuinen met elk een eigen sfeer en aparte inrichting. Wij hebben onze stenen beelden collectie flink uitgebrei temeer wij merken dat klanten steeds meer een stenen beeld willen kopen voor in de tuin.


Stenen beelden voor in tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.