maandag 13 februari 2017

Houten overkapping bouwpakket

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Geniet van uw nieuwe houten overkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Overkappingen als bouwpakket.

Zeer gemakkelijk zelf te monteren! Een houten veranda overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Wij leveren ook zelfbouw houten veranda overkappingen met een plat dak. De douglas overkapping wordt als bouwpakket geleverd inclusief epdm dakbedekking. U dient het hout nog wel zelf te bewerken.


Daarnaast biedt een houten Douglas overkapping ook bescherming tegen de zon. In onze webshop vindt u verschillende soorten Lariks Douglas overkappingen in de vorm van een bouwpakket die u zelf gemakkelijk in elkaar zet. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.

Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Vind je een overkapping een charmant idee, maar weet je nog niet wat je ermee zou willen doen? Wij krijgen soms foto’s van de overkappingen van onze klanten. Gebruik de overkapping als beschermde parkeerplek voor de auto.


Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Terrasoverkappingen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook nog eens heel leuk staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak? Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen.


Heeft u de perfecte overkapping gevonden? Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen weken uw gekozen houten overkapping als bouwpakket aangeleverd. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding is het vrij eenvoudig om, de overkappingen die wij aanbieden, op te bouwen. U wilt een overkapping op maat?


Het enigste wat u nog moet doen is met een hamer de houten delen in elkaar te tikken. Klik op de calculator, kant en klare overkapping hardhout in bouwpakket te ontvangen, en wij rekenen met een paar klikken het voor u uit. Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs.


Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping , maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket.

Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen kopen in diverse afmetingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dit zijn complete bouwpakketten met een Lariks houten onderconstructie. U kunt kiezen uit Douglas houten overkappingen met een plat dak, een zadeldak of een kapschuur type. Het aantal en type wanden is eenvoudig naar eigen inzicht te bepalen.


LoRas heeft jarenlange ervaring met Douglas tuinoverkappingen en leveren daarbij de beste kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in maatwerk overkappingen van Douglas hout. Hoe vaak worden feestjes en barbecues niet onverhoopt naar binnen verplaatst wanneer er weer een typische Nederlandse regenbui naar beneden komt vallen? Zelf een houten overkapping samenstellen. Goedkopecarports biedt houten overkappingen aan in een aantal standaard afmetingen, maar we helpen u ook graag met afwijkende formaten.


Ondanks de hoge kwaliteit die onze houten veranda’s waarborgen, hanteren we een zeer gunstige prijsstelling. Door onze houten overkappingengroot in te kopen, houden we voor u de prijzen zo laag mogelijk. Bovendien zijn onze overkappingen hierdoor direct uit voorraad leverbaar, zodat we de overkapping van uw keuze snel kunnen leveren.


Deze overkapping heeft een afmeting van 6x 4cm. Bekijk hier alle bouwpakket overkappingen van fijnbezaagd Lariks Douglas hout. Kies uit fijnbezaag dus licht ruw of bekijk hier glad geschaafde prefab terrasoverkappingen. Met een een Douglas houten veranda bouwpakket maakt u uw wens snel werkelijkheid.


Houten overkapping met schaduwdoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.