donderdag 2 februari 2017

Muizen vangen pindakaas

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense muizenval. Specialistisch advies nodig? Compleet assortiment producten om overlast van muizen op uw bedrijf te voorkomen.


Effectieve bestrijding van muizen. Vang muizen met pindakaas Last van muizen ?

Gif gebruiken is een mogelijkheid. Ook kunt u proberen de muis te vangen , dood of levend. Met een muizenval bijvoorbeeld. Waarmee lokt u dit ongedierte het best? Chocolade kan, de aloude kaasblokjes ook, maar het beste werkt nog pindakaas.


Zelf doe ik er ook altijd een beetje kanariezaad overheen, zodat het extra aantrekkelijk wordt. Wat is het beste lokaas voor het vangen van muizen. Muizen zijn namelijk dol op vette zaden.

Het beste lokaas voor het vangen van muizen is uiteenlopend. En het klopt wel, de neus van muizen en ratten is het meest gevoelige deel van het dier. Geef je er maar één tik op dan is het beestje in één klap dood. Je kunt de muis ook vangen en herplaatsen. De muis kan hier wel in, maar niet meer uit.


Lees meer over het diervriendelijk vangen van muizen en de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak. Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed.


Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. In het begin had ik nog de hoop dat het om enkele muis ging, maar die hoop ging al snel verloren. Ik heb ondertussen al enkele muizen kunnen vangen met een muizenkooitje en deze muizen op ongeveer kilometer afstand van de woning weer vrijgelaten. Er zijn inderdaad verschillende soorten vallen en manieren om van de muizen overlast af te komen. Er is een mogelijkheid tot het vangen van de muizen , zodat ze elders vrijgelaten kunnen worden.


Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten. Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen. Verken Vang vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken!

Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Ook zijn muizen dol op pindakaas. Het enige nadeel voor de muis is dat hij het potje niet open kan krijgen.


Waarom muizen niet gek op kaas zijn, hebben onderzoekers nog niet ontdekt. Misschien vinden ze kaas te sterk ruiken. Ik heb ze geplaatst op wat ik dacht hun looproute, met pindakaas en spek erin. Dat kan geen muis weerstaan.


En inderdaad ze vonden het heerlijk. Aanvankelijk ving ik een stuk of muizen in die vallen maar op een gegeven moment hadden ze het trucje door om spek te eten zonder dat de vallen klapten. Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden gepakt, toch?


Helaas gebeurt dit in praktijk niet zo snel en zeker niet zo effectief mogelijk. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten. Je lokt de muis op de standaard manier, met bijvoorbeeld een stukje brood met pindakaas. Zodra de muis hier van begint te eten, gaat hij de opening dicht en kan de muis er niet uit.


Zij wil daar niet meer slapen. We hebben van dat roze muizengif gelegd maar dat wordt gewoon helemaal opgegeten. Nu met spek in de muizenvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.