woensdag 15 februari 2017

Stalen balkonhekken

Specialist in stalen trappen en trapleuningen op maat. Bekijk uw resultaten balkonhekken fabrikanten nederland bij Finecomb. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Balkonhekken (Balkon)hekken thermisch verzinkt en uit voorraad leverbaar.


Degelijk en met een nette uitstraling eenvoudig en snel te monteren op alle gewenste afmetingen.

Uw hekwerk kan ook door JD staal op vakkundige wijze worden geplaatst voor € 14= per meter. Dit is inclusief hekwerk en arbeidsloon. Bomar is een gespecialiseerde producent van aluminium en stalen balkonhekken , galerijhekken, privacyschermen, traphekken en balkonuitbreidingen.


Met al bijna 1jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van balkonhekken realiseren wij vele nieuwbouw- en renovatieprojecten. Stalen balustrades worden traditioneel uitgevoerd als smeedijzer. Het stalen balkonhek is enkel leverbaar op projectbasis en zal geheel conform traditioneel smeedijzer worden uitgevoerd. Deze oudhollandse hekwerken van staal worden uitgevoerd met stalen krullen, stalen ringen en eventueel punt smeedwerk naar gelang het ontwerp van de klant.


De toepassingen zijn legio: voor een galerij, een monumentaal balkon, dakterras, trap, brug of vide.

Spijl Balkonhek PMS 2Glas paneel Balkonhek PMS 6Glas paneel Balkonhek PMS 6Glas paneel Balkonhek PMS 700. Aluminium Balkonhek PMS Alu 260. PMS 2aluminium spijl balkonhek. We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal of RVS.


Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bovendien op maat te bestellen. Balkonhekwerk Een balkonhekwerk is een stalen hekwerk welke veelal om balkons of dakterrassen gebruikt wordt. Renoparts biedt veel verschillende opties om een prachtig balkonhek of balustrade te plaatsen. Naast balkonhekken levert Renoparts ook aanverwante producten zoals balkonkasten, balkonschermen en zelfs complete.


Een balkonhek is een stevige omheining van uw balkon en is veilig en kindvriendelijk gebouwd. Wij leveren een balkonhekwerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze balkonhekwerken zijn van hoge kwaliteit en hebben langdurige garantie. Balkonhekwerken zijn in verschillende uitvoeringen te vinden, zo zijn er balkonhekken van staal , RVS en van aluminium.


In onze Hekwerk Webshop bieden we balkonhekwerken aan van zowel staal , als van RVS en uit aluminium. Iedere materiaal soort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar.


De hekwerken worden vooral geleverd aan de (gestapelde) woningbouw in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. VMG is hierin marktleider.

Glashekken en balkonhekken Storax biedt een breed scala aan standaard glashekken en balkonhekken in roestvaststaal, staal en aluminium. Glashekken zijn hekwerken waarbij glazen panelen met behulp van glasprofielen tussen de balusters worden geplaatst. Onderstaande systemen kunnen door Storax worden gemonteerd of los worden geleverd voor. Voor een kwaliteits – hekwerk groot of klein moet u bij PMS Hekwerken zijn.


Wij zijn gespecialiseerd in de montage van uw balkonhek en leveren altijd maatwerk. In onze filosofie is het leveren van balkonhekken meer dan alleen het. Wilt u graag balkonhekken aanschaffen, dan bent u bij S. Staal aan het juiste adres.


Onze thermisch verzinkte hekken zijn direct uit voorraad leverbaar. Maak het uzelf gemakkelijk en bestel bij S. Wij plaatsen hekwerken voor slechts € 14per meter ( incl. hekwerk en arbeidsloon). Wij hebben oog voor detail en zoeken naar de beste oplossing voor iedere situatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.