donderdag 9 februari 2017

Graszoden bestellen intratuin

Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Vind graszoden prijs per mhet nu op Kensaq.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Wil je grasmatten bestellen ? Dat kan bij een groot deel van onze vestigingen. We helpen je graag verder.


Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen. Bestel ze daarom op tijd en leg ze binnen uur na. Zorg dat u dezelfde dag van leveren uw graszoden legt! Kunt u aantonen dat u bij de concurrent voor een lagere prijs kunt kopen onder dezelfde voorwaarden dan betalen wij u het prijsverschil terug. Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt.


Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet. Voor een snel resultaat naar een mooie en groene grasmat kiest u voor graszoden van Queens Grass uit Borger (Drenthe). Deze graszoden onderscheiden zich door een goede betredingstolerantie en ziekteresistentie, daardoor uitermate geschikt voor een mooie tuin waar kinderen kunnen spelen of een plaats waar veel gelopen. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar!


De webshop is open en het gehele assortiment is te bekijken! Van orders kleiner dan 60m² maken wij wekelijks een verzamelorder, wanneer we op Dinsdag voor 12:uur 60m² of meer hebben worden alle graszoden in bestelling geplaatst. Even pauze tijdens het shoppen? Intratuin Leeuwarden is veel meer dan een tuincentrum.


Met een inspirerende wijze van productpresentatie blijven we verrassen. Tijdens de kinderworkshop kunnen kinderen vrij inlopen en deelnemen tussen 14. De kosten voor een workshop bedragen €per kind. Eenmaal geleg zijn de grasmatten wel bestand tegen vorst.


De graszoden zullen bevriezen, maar bij warmer weer zullen de wortels doorgroeien. Nog een mooie eigenschap van speelgras is dat het erg gemakkelijk te onderhouden is. U beleeft dus maximaal buitenplezier aan uw graszoden speelgazon met minimale inspanning.


Snel en gemakkelijk online speelgras bestellen. Laagste graszoden prijs garantie. Kweekbedrijf Loeffen al meer dan jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf. Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden leveren tegen zeer scherpe prijzen.


Op zoek naar mooi en kwalitatief hoogwaardig grasveld? Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit graszoden. Indien u snel een goed betreedbaar speelgazon wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom graszoden kopen bij.


Tips nodig bij het graszoden kopen? Staat uw vraag er niet bij? Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.