maandag 6 februari 2017

Het grootste zwembad ter wereld

Haal vandaag nog een Zwembadje in huis. Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Maar wie echt de ruimte wil hebben tijdens een duik in het zwembad , zal toch even een ticket naar Chili moeten boeken. Daar ligt namelijk het allergrootste zwembad ter wereld. Het enorme bad hoort bij het San Alfonso del Mar-resort vlak bij de hoofdstad Santiago. In het Alfonso Del Mar Resort in Chili kan je zwemmen in het grootste zwembad ter wereld. Het bad is ruim een kilometer lang en op sommige plekken zelfs meter diep!


Je zou het grootste zwembad ter wereld misschien op een plek, waar je normaal gesproken helemaal niet kan zwemmen, verwachten. In het zwembad gaat 2miljoen liter water, dat uit de aangrenzende zee gehaald wordt. Dit enorme zwembad bevindt zich in een voormalige hangar voor zeppelins.

Het is zelfs de grootste vrijstaande hal in de wereld ! De afmetingen: 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog en een oppervlakte van 66. Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden. Boeken kan hierrr en daarrr nog wat vakantiekiekjes.


Wel snel wezen want in Dubai bouwen ze een nog groterder zwembad. Wat doe je als je miljard dollar over hebt en geen idee hebt wat je er mee moet doen? Dan bouw je wat appartementen en met een bescheiden zwembadje erbij! Zo bescheiden dat het World Guinness Book of Records ook even een duik nam nemen en tot de conclusie kwam dat dit wel het grootste zwembad ter wereld moest. Een van de mooiste ter wereld vind je in dit hotel op het prachtige Griekse eiland Santorini.


Bezoekers zijn zelfs toegestaan om kleine boten in het badje te manoeuvreren. Het zwembad van San Alfonso del Mar in Chili is het grootste ter wereld. De in goud gedrapeerde Gold Energy Pool in het Tibetaanse St.


Regis Lhasa resort geeft gasten een extra pompeus gevoel. Zo’n kilometer ten zuiden van Berlijn staat dit gigantische tropische zwemparadijs, genaamd Tropical Island. Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld staat in Duitsland.


Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld ! Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog.

Dit is het grootste zwembad ter wereld. Het belangrijkste nieuws van woensdag in anderhalve minuut. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Hoe groot is het grootste zwembad ? In San Alfonso del Mar in Chili, staat het grootste zwembad ter wereld. Het water wordt automatisch gefilterd uit de Pacifische Oceaan. De kosten van dit zwembad waren geschat op ongeveer 3. Tropical Islands is de koning van de subtropische zwembaden , het grootste zwembad van Europa en van de wereld. Wij vonden nog vijf andere subtropische zwemparadijzen die misschien wel net zo tof zijn! De constructie duurde maar liefst jaar en het zwembad is zo groot dat je kan kajakken, duiken, zeilen en waterskiën zonder de andere toeristen te hinderen.


Op sommige plekken is het bovendien meer dan meter diep, waardoor het in het Guinness Book of World Records belandde als het meest diepe zwembad ter wereld. Grootste zwembad ter wereld. Het is bijna niet te geloven, maar dit is het grootste indoor subtropisch zwembad ter wereld ! In een geweldig grote hangar (met een hoogte van 1meter) in een plaatsje genaamd Krausnick, niet ver van Berlijn, waan je je ineens aan de andere kant van de wereld ! De mooiste zwembaden ter wereld , de Top 5. Wat dichter bij huis misstaat dit schitterende hotel met zwembad zeker niet in de rij mooiste zwembaden ter wereld.


Hotel Caruso, Ravello, Italië. The Sarojin, Khao Lak, Thailand. Je moet er een flink stukje voor vliegen, maar dan heb je wel een heel mooi zwembad in een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.